Pål André Hellands høstsesong har vært mildt sagt variabel. Han har hatt ulike lårplager gjennom sesongen, og har ikke spilt en kamp siden han ble byttet ut etter en drøy halvtime i 4-0-seieren borte mot Start 4. oktober.

Nå viser det seg at det slett ikke er låret som har holdt ham borte fra både kamparenaen og treningsfeltet de siste ukene.

- Som fysioene sier: Jeg er ganske unik. Det dukker opp ting de ikke har vært borti før, og nå har de funnet ut hva det er. Da behandler vi det for at det skal bli bra, sier Helland til Adresseavisen.

RBKs medisinske koordinator, Haakon Schwabe, forteller at Helland har pådratt seg en skade på en liten sene som henger sammen med akillesen. Skaden skal være veldig sjelden, og derfor har det tatt tid før de har funnet ut hva som har vært galt.

Siktes etter «mafiaparagrafen»

Kripos skjerper siktelsen mot flere menn som ble pågrepet for omfattende salg av dop fra det mørke nettet. Fire menn ble pågrepet da Kripos etter en langvarig etterforskning, gikk til aksjon i Oslo og Skien 8. juni. De fire, som er mellom 29 og 31 år gamle, var tidligere ustraffet da de ble arrestert. Les mer på Adresseavisen.

Rekordstøtte til 43 meter høyt bygg

Enova gir 36,5 millioner kroner i støtte til Powerhouse på Brattørkaia.

Det 43 meter høye bygget som er planlagt er et plusshus, som ved hjelp av solcellepaneler og annen moderne teknologi, skal produsere mer energi enn det bruker.

- Det er det største pengebeløpet vi har gitt som støtte til et enkeltprosjekt i byggesektoren, sier kommunikasjonssjef Eiliv Flakne i Enova til Adresseavisen.

Kjempebot til NRK

Medietilsynet ilegger NRK et gebyr på 600 000 kroner for å ha offentliggjort resultater fra forhåndsstemmingen i årets valg før klokken 21.

Klokken 20.49 leste NRKs reporter Lisbeth Skei opp de første resultatene for Arbeiderpartiet på landsbasis og i Bergen for Hadia Tajik. Det melder NTB.

Kombinert-reglene endres

Meterverdien i hopp i kombinert økes fra 1,5 til 1,8 poeng kommende sesong. Det er ikke Håvard Klemetsen (36) imot.

- Som hopper er jeg fornøyd med det. Fred Børre (Lundberg) og Bjarte (Engen Vik) har sagt til meg at jeg hadde vunnet alt med regelverket som gjaldt på 1990-tallet. Jeg er den perfekte typen slik reglene var da, sier finnmarkingen til NTB.