Let it snow

Har du ventet på snøen? Da trenger du ikke å vente så lenge. Ifølge adressa.no kommer de hvite fnuggene straks i store mengder.

- Enkelte modeller viser så mye som mellom 20 og 50 centimeter, så det er ingen tvil om at det blir en god del snø, sier vakthavende meteorolog Ane Solveig Andersen ved Vervarslinga på Vestlandet til adressa.no.

Fram til lørdag ettermiddag, da bygeværet begynner for alvor, blir det kaldt med temperaturer  ned til mellom 10 og 15 minusgrader mange steder.

Også den siste uken av januar er det mulighet for snø, men disse prognosene er fortsatt meget usikre, skriver adressa.no.

Varsler ny milliardutbygging utenfor kysten av Trøndelag

Etter ni måneders utsettelse har Statoil og partnerne valgt utbyggingsløsning for Trestakk-feltet i Norskehavet. Endelig investeringsbeslutning kan bli tatt i løpet av året, skriver adressa.no.

Trestakk ble funnet allerede i 1986, og ligger i Norskehavet, omtrent 27 kilometer sørøst for Åsgard-feltet. I mars i fjor valgte lisenspartnere å utsette konseptvalget for å finne en mer lønnsom utbyggingsløsning.

Les mer om planene på adressa.no.

Vil ha sju kilometer lang bru over Trondheimsfjorden

40 minutter mellom Brekstad og Trondheim er en drøm for mange på Fosen, og nå er dette litt mer enn en drøm. Dette er noe mange ønsker seg i fremtiden og da må vi også ha bru over Stjørnfjorden, slik Fosen regionråd har gått inn for, sier Ørland-ordfører Tom Myrvold til NRK.

Det er Rissa Utvikling som har holdt liv i arbeidet med å få en bru over Trondheimsfjorden, og før jul vedtok Fosen Regionråd i sitt møte i Råkvåg sist fredag å gi en halv million kroner til prosjektarbeidet.

Les mer om bru-planene på adressa.no.

Adam Sandler og «50 Shades of Grey» blant de Razzie-nominerte

The Golden Raspberry Awards, prisen for årets verste filmer, har igjen overøst Adam Sandler med nominasjoner. Heller ikke «50 Shades of Grey» slipper unna.

Sandler har blitt en gjenganger på The Razzie Awards de siste årene, og denne gangen har han blitt nominert for innsatsen i «The Cobbler» og «Pixels». Sistnevnte er også nominert til verste film, sammen med blant andre «50 Shades of Grey».

Sandler kan også «vinne» for kategorien verste filmpar sammen med hvilket som helst par med sko han bruker i «The Cobbler».

«50 Shades of Grey»-duoen Jamie Dornan og Dakota Johnson er nominert i kategorien for skuespill, mens Sam Taylor-Johnson er nominert for verste regi.

Andre nominerte skuespillere er Johnny Depp, Channing Tatum, Katherine Heigl, Gwyneth Paltrow, Kevin James og Julianne Moore. Vinnerne blir annonsert under en utdeling 27. februar.