Det kan bli lenge å vente på snøen i Trøndelag i høst. Prognosene for de neste fire ukene er stappfulle av plussgrader.

Verken i ti dagersvarselet til Meteorologisk institutt, 14 dagersvarselet til Storm eller langtidsvarselet til amerikanske Accu Weather, som strekker seg helt inn i desember, er det antydning til snø.

Så lenge det ikke er nordlige vinder i prognosene, vil nedbøren som kommer de neste ukene falle som regn i lavlandet. Først i overgangen november/desember kan det bli enkelte perioder med kalde vinder nordfra og flere dager på rad med snø. Det melder Adresseavisen.

Kø for billig drivstoff

Det oppsto lange køer onsdag ettermiddag da Uno X på Munkvoll skrudde prisen på bensin ned til 10,99 og diesel til 9,99.

Det er ikke første gang selskapet skrur ned prisene kraftig for en kort periode, men det er første gang prisen kryper under ti kroner, ifølge markedsansvarlig Odd Roar Singstad i Uno X. Les mer på Adresseavisen.

Kastet ut av karaokebar

Arbeidsminister Robert Eriksson (Frp) måtte som alle andre pent vente på å få synge på karaokebaren The Star i Oslo. Da gikk det en kule varmt for hans tidligere rådgiver.

Da Ulrikke Holmøy for tredje gang natt til søndag forsøkte å få Eriksson opp på karaokescenen før han sto for tur, hadde DJ Gary Brun fått nok. Han opplyser til VG at både Holmøy og Eriksson ble bedt om å forlate stedet på grunn av oppførselen hennes, ifølge Adresseavisen.

Solskjær skaper nabo-krangel

Sunnmøringer liker ikke at Sparebanken Møre finansierer deler av Solskjær-lønna.

Var det lurt av Sparebanken Møre å gå inn i en egen sponsoravtale med Ole Gunnar Solskjær, som gjør at den sunnmørs-tuftede banken nå betaler halve lønna til den nye Molde-treneren? Mange sunnmøringer mener ikke det. Les mer på Adresseavisen.