– Jeg er ikke så stor fan av vold, så innspillingen ble en utfordring, sier hun.

«Snabba Cash 2» utspiller seg ett år etter hendelsene i første sesongen. Hovedpersonen Leyas startup-karriere når nye høyder, samtidig som forbindelsene hennes i underverdenen stadig truer med å ødelegge. Ahmad forteller at hun har villet kjempe for at karakteren Leya får flere dimensjoner.

– Etter metoo har behovet for andre typer historier – med kvinner i front – økt. Men du må ha en kvinnelig hovedrolle av en grunn, ikke noen som bare er der for utseende, sier hun.

Andresesongen viser både narkotikahandel og skyting i forstedene, samtidig som den dypdykker i en kynisk teknologiverdenen. For å forberede seg til rollen intervjuet Evin Ahmad blant annet en kvinnelig gründer. Hun leste intervjuer og artikler som gjorde det mulig for henne å bygge opp en troverdig historie rundt Leyas motivasjon.

At første sesong ble hyllet, og ble en riktig strømmehit under pandemien, gjorde noe med skuespillerne, sier Evin Ahmad.

– Sesong én var helt uten forventninger, men så ble alt så stort. Det ble et press på å levere en bra andresesong.

I januar ble Evin Ahmad utsett til Sveriges «shooting star» under filmfestivalen i Berlin. For tiden er hun opptatt med de siste innspillingsdagene av den internasjonale Netflix-serien «Palomino», der hun spiller hovedrollen som britisk lege. Å spille hovedrollen i et stort, internasjonalt prosjekt beskriver hun som en omveltende opplevelse.

– Jeg var livredd i starten. Helt vettskremt. Det har vært tøft og samtidig veldig kult. Rollefiguren er med i hver scene, så jeg har hatt 107 innspillingsdager – med start én uke etter at vi sluttet å spille inn «Snabba Cash 2».

«Snabba Cash 2» fikk premiere på Netflix 22. september.