– Jeg skal si som sant er: For meg er graviditeten mitt livs verste erfaring, skriver hun på sitt nye nettsted, og får akkurat så mye oppmerksomhet som hun ønsker om det lukkede nettstedet –  der man må betale for å lese Kims betraktninger.

Følg trd.by på Facebook

Avisen Daily Mail har punget ut, og kan derfor oppsummere høydepunktene om Kims nedtur med å være gravid, slik hun er for andre gang med ektemann Kanye West, for oss andre. For ikke bare synes realitystjernen at det er fullstendig forvirrende hvordan «kroppen utvider seg og ingenting passer», hun noterer seg også at det finnes ting ingen liker å snakke om –  og som hun øyensynlig derfor ikke var forberedt på.

Hun følte seg kanskje ikke sexy som gravid, men hun er uansett mest populær på dette pornonettstedet.

– Visste du at man må i virkeligheten må bruke bleie i to måneder etterpå, skriver hun ifølge avisen, og fleiper med at det er «så sexy». Men Kim Kardashian, som virker så selvsikker utad, er ærlig om at graviditeten byr på mentale nedturer også:

– Jeg føler meg ikke sexy heller, jeg føler meg usikker og mesteparten av tiden bare ekkel.

Men selv om Kim Kardashian West ikke liker selve svangerskapet, liker hun etterspillet med å trene hardt for komme tilbake i god, gammel form –  og føyer naturligvis til det hun må: At alt strevet er «100 prosent verdt det» når det ender med «en vakker baby».