Pågrepet etter knivran på Leütenhaven

- Mannen ble pågrepet på sin bopel i Trondheim ved 18.30-tiden, sier Frode Tyvoll, krimvaktleder ved Sentrum politistasjon i Trondheim, til adressa.no.

Fredag kveld satt mannen i avhør på politihuset, og Tyvoll kan foreløpig ikke si hvordan mannen stiller seg til pågripelsen. Han er siktet for forsøk på ran.

Det var ved 19-tiden tirsdag kveld ransalarmen gikk hos politiet. En mann med en knivlignende gjenstand kom inn på Narvesen-kiosken på Leütenhaven hvor han truet den kvinnelige ansatte. «Åpne kassen – gi meg penger» skal han ifølge politiet ha sagt. Mannen hadde dekket til ansiktet med solbriller og en buff.

Den ansatte sprang ut av kiosken og over til Rimi-butikken hvor en vekter fikk varslet politiet. I mellomtiden forsvant gjerningsmannen ut av kiosken. Flere enheter fra politiet jaktet på mannen, uten hell.

Les mer om saken på adressa.no.

- Katter er ikke laget for minusgrader

Mange tenker at katter klarer seg selv, men også de kan få problemer i kulda, melder adressa.no.

Veterinær Lars Strømmen ved Evidensia Trøndelag dyreklinikk oppfordrer katteeiere til å tenke seg om før de lar katten være ute i ti minusgrader.

- Slik det er nå er det ikke forsvarlig å la katten være ute over lengre tid. Katten kommer opprinnelig fra middelhavsområdet og Afrika. Katter er ikke laget for iskald trøndersk vinter, sier han til adressa.no.

En av tre nordmenn sier terror påvirker ferieplanene

Hver tredje nordmann sier at terrorfrykt påvirker ferieplanene, kommer det frem i en undersøkelse InFact har gjort for VG.

Litt over halvparten, 55,6 prosent, svarer at terroren ikke påvirker hvilke reisemål man velger i ferien, mens 11,4 prosent er usikre. Det siste året har terrorister slått til mot utenlandske turister i populære ferieland som Egypt, Tunisia, Frankrike, Thailand, Filippinene og nå sist Tyrkia.

adressa.no har mer om saken.

Ny hotelldirektør på Clarion på Brattøra

Hilde Alice Kvernrød tar denne uken over som ny direktør på Clarion hotell & congress Trondheim.

Kvernrød kommer fra stillingen som hotelldirektør for Radisson Blu i Stjørdal. Hun har tidligere jobbet med salg og salgsledelse i Scandic og Radisson Blu.

Kvernrød bor med mann og barn i Trondheim, og er født og oppvokst i byen, skriver adressa.no.