Sjefen sjøl, trener Kåre Ingebrigtsen, var selvsagt storfornøyd med 3-3 borte mot Strømsgodset igår og seriegull nr 23 - og ga guttene frie tøyler.

- Guttene har fri i kveld. Når du blir seriemester, da må du få lov, sa Ingebrigtsen etter mottakelsen på Værnes, der det også var stor stemning da spillerne kom med fly.

- Det er deilig å være tilbake i Trøndelag med et gull, sa midtbanegeneral og supertakler Ole Sælnes til Adresseavisen på Værnes, og konstanterte at det måtte feires på skikkelig vis.

Deretter gikk turen til utestedet Søstrene Karlsen på Solsiden, der det ifølge Adresseavisen allerede var flere hundre supportere på plass for å ta imot de ferske seriemestrene da de kom inn på utestedet i 01-tiden natt til mandag. Alexander Søderlund var en av dem som satte pris på mottakelsen, og var klar for å feire med fansen.

- Jeg tror det blir en fantastisk feiring. Det er ikke hver dag vi vinner seriegull, sier storscoreren til Adresseavisen.

Andre saker:

Forsinket veiarbeid skapte kø

Mandag morgen ble det meldt om unormalt mye kø på E6 i Okstadbakken på vei inn til Trondheim. Ifølge Vegtrafikksentralen var årsaken veiarbeid som ikke ble ferdig som planlagt, skriver Adresseavisen.

Aha til Nobel-konsert

Tidenes største norske popgruppe, a-ha, skal opptre under Nobels fredspriskonsert 11. desember. A-ha og Aurora Aksnes er de to første navnene som bekreftes til konserten, melder NTB. Les mer hos Adresseavisen.