Trønderjenta Sunniva Michelle Tonning (23) er med på TV2-programmet "Jakten på kjærligheten" og hun jakter på bonden Ruben Tunestveit Kengakaran.

- Han hadde så flott utstråling og er veldig kjekk. Jeg tenkte at jeg ikke har så mye på tape, selv om jeg ikke har noe erfaring med gårdsbruk, fortalte Tonning til trd.by i et tidligere intervju.

Lik trd.by på Facebook

- Mamma døde da jeg var 15

Under mandagens episode dro de to alene på en date i låven til Kengakaran. Der hadde hun forberedt quiz, slik at de to kunne bli bedre kjent.

Et av spørsmålene hun stilte til Kengakaran var om hvilket forhold han har til foreldrene sine. Etter at han besvarte spørsmålet, lurte bonde på hva slags forhold hun har til foreldrene sine.

- Jeg har et godt forhold til pappa, sa Tonning.

- Enn med moren din?, lurte Kengakaran på.

- Mamma døde da jeg var 15, svarte Tonning.

- Måtte bli voksen over natta

Hun forteller videre at det var en bilulykke og at det kom veldig brått på henne. Kengakaran lurte på hvordan hun taklet den tragiske hendelsen.

- Det var selvfølgelig veldig tøft. Jeg måtte bli voksen over natta, sier steinkjerjenta i TV-programmet.

Tonning sier til seher.no at det var vanskelig å åpne seg på en slik måte, men hun følte at han måtte få vite det. Hun berømmer også hvordan Kengakaran taklet situasjonen på.

- Jeg følte at det var vanskelig å skulle si det til ham, men samtidig følte jeg at det var naturlig - til tross for at vi hadde kjent hverandre i tre -fire dager. Det er jo en stor del av meg, så han måtte få vite det, sier Tonning til seher.no.

Sunniva Michelle Tonning falt for Ruben Tunestveit Kengakarans utstråling og sjarm. Foto: tv2

Bruker du sjekke-appen Happn? Da kan denne saken gi deg en real tankevekker