Game of Thrones er piratfavoritt

Det viser en oversikt fra nettsiden Torrentfreak. Ulovlig nedlasting er et problem for alle populære TV-serier, men ingen lastes ned mer enn fantasiserien «Game of Thrones».

Ifølge nettsiden ble den femte sesongen av serien lastet ned hele 14,4 millioner ganger. Det er kun nedlastinger av typen torrents, og inkluderer ikke andre ulovlige nedlastingsmetoder.

Nummer to på listen er den svært populære serien «The Walking Dead». Den er midtveis i sin sjette sesong, og ble lastet ned rundt 6,9 millioner ganger.«The Big Bang Theory» er nummer tre på listen med 4,4 millioner nedlastinger.

Her kan du se hele topp 10-lista:

1. Game of Thrones - 14 400 000 nedlastninger

2. The Walking Dead - 6 900 000 nedlastninger

3. The Big Bang Theory - 4 400 000 nedlastninger

4. Arrow - 3 900 000 nedlastninger

5. The Flash - 3 600 000 nedlastninger

6. Mr. Robot - 3 500 000 nedlastninger

7. Vikings - 3 300 000 nedlastninger

8. Supergirl - 3 000 000 nedlastninger

9. The Blacklist - 2 900 000 nedlastninger

10. Suits - 2 600 000 nedlastninger

Flere busser «kokte» i Trondheim

Like over midnatt natt til mandag rykket nødetatene ut til melding om brann i en buss ved Bjørndalsbrua i Trondheim. Da nødetatene kom frem til stedet viste det seg å være falsk alarm.

- Motoren i bussen har rett og slett begynte å koke, opplyste politiets innsatsleder Roger Mogstad på stedet til adressa.no.

Politiets operasjonssentral melder på Twitter at dette var den tredje bussen som fikk problemer med kjølesystemet søndag.

Sikringsskap førte til stor røykutvikling på Jakobsli

Alle nødetatene ble sendt etter melding om brann i en bolig på Jakobsli i Trondheim, skriver adressa.no.

- Det var fire personer i huset, som har kommet seg ut i sikkerhet, sier operasjonsleder Trond Volden ved Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Innsatsleder Bjørnar Gaasvik opplyser til avisen at de har funnet brannskader rundt sikringsskapet som befinner seg i kjelleren.

Politikvinne dømt for promillekjøring i sivil politibil

Ifølge dommen fra Oslo tingrett hadde hun drukket nesten en halvflaske brennevin før hun satte seg bak rattet i en sivil polititjenestebil i august, skriver Aftenposten.

En promilletest viste at kvinnen hadde 2,33 i promille. Det var kvinnens egen politimester som i november tok ut siktelse mot kvinnen.

– Dette er en alvorlig sak og den viser også at vi har et politikorps som klarer å avsløre sine egne. Det er heldigvis sjeldent at det avsløres slike type hendelser hos polititjenestemenn, sier politimesteren i det aktuelle politidistriktet til avisa.

Ni døde og 1.500 hjemløse etter julebranner i Cape Town

Mange av brannene startet i fattige områder der folk bor tett i tett i skur, med høy brannfare som resultat.

– Brannene startet av flere årsaker, blant annet dårlig oppmerksomhet rundt tilberedelse av julemåltider, kombinert med tørt og vindfullt vær, ifølge brannvesenets talsperson Theo Layne.

I en separat hendelse brøt det ut brann på et tog som sto på togstasjonen i Cape Town, men uten å forårsake skader på mennesker. Brannårsaken er ukjent.