– Vi har flere butikker i Trøndelag – blant annet på Levanger, i Steinkjer og på Namsos. Trondheim er en spennende og stor by, så det er på tide at vi også etablerer oss her. Vi har utspring i Rogaland, og butikker langs hele kysten. Nå er Trondheim et naturlig neste steg.

Det sier kjedeleder i Feel, Rita Hødnebø.

To butikker

Feel er en gave- og interiørbutikk. Hødnebø forteller at de selger alt fra tekstiler, puter og malerier til andre interiørartikler og krydder.

Torsdag åpner kjeden opp to butikker i Trondheim – én på City Syd og én på City Lade.

Feel etablerer seg med to nye butikker i Trondheim - både på City Syd og på City Lade. Her fra butikken på City Syd. Foto: Synne Mauseth

– Det er hektisk å åpne to butikker samtidig, men nå begynner vi å komme i mål. Det er også veldig spennende. Vi har tatt med oss et stort team med andre butikkledere fra de andre Feel-butikkene, og har planer om å ta Trondheim med et brak, sier Hødnebø og ler.

Ifølge henne er alle de 31 Feel-butikkene i landet lokalisert på kjøpesentre. Hun peker på at det er mange kunder i gangene på både City Syd og City lade.

– Vi er veldig positive og tror dette blir veldig bra.

– Sunt med konkurranse

– Hva tenker du om konkurransen på interiørmarkedet som allerede finnes i Trondheim?

– Konkurranse er bare sunt. Jeg føler uansett at vi har vårt eget uttrykk, sier Hødnebø.

Driverne mener at det er naturlig å etablere Feel også i Trondheim. Kjeden har nå totalt 31 butikker i Norge. Foto: Synne Mauseth

Hun får støtte fra produkt- og markedsansvarlig i Feel, Camilla Kangas.

– Vi har et stort utvalg av kunstige silkeblomster – noe som jeg tror skiller oss ut fra andre butikker. I tillegg er vi en interiørbutikk for «mannen i gata». Det handler ikke bare om trender, men også om det klassiske, sier Kangas.