Lørdag kveld ble en braksuksess for Astrid S. Under årets P3 Gull-utdeling vant hun først prisen for «Årets nykommer», deretter fikk hun også prisen for «Årets låt» for låta «2AM».

- Jeg har takket alle jeg vil takke. Det er ingen vinnere eller tapere i musikken. Dette har vært er jævla godt år for norsk musikk, jeg deler denne med alle dere. Takk til alle som har stemt og alle som hører på musikk, sa Smeplass på scenen etter utdelingen.

Les mer hos adressa.no.

To til legevakt

Sjåførene av to biler ble bragt til legevakt etter en frontkollisjon ved Eggkleiva i Skaun lørdag kveld. Skadeomfanget er ikke klart. Politiet opplyser at det var svært glatt på stedet.

Les mer hos adressa.no.

Fullsatt kirke tok farvel

En fullsatt Sandstad kirke tok lørdag farvel med kjæresteparet Sigurd Sæther-Grøttebakk (18) og Maja Karina Mosand Ulvær (18) som omkom i ei trafikkulykke i Snillfjord tidligere i november.

- Noen dager forandres alt. Fredag 20. november var en slik dag, sa prest Torbjørn Olsen, som ledet begravelsen sammen med gravferdstaler Solveig Sandsør i Human-Etisk Forbund.

Les mer om begravelsen hos Adresseavisen.

Røyklukt stengte kjøpesenter

Brannmannskap og politi lette lenge etter kilden da det ble meldt om røyklukt i Saupstadsenteret lørdag kveld. Det var gjester på en restaurant i bygget som varslet om lukta.

- De kjente at det luktet brent. Utfordringen var at dette var en mindre røykutviklingen, og det var vanskelig å lokalisere hvor den kom fra, sier innsatsleder Erik Bang-Danielsen til Adresseavisen.

Etter hvert fant man ut at lukta kom fra smeltet plastikk i et sikringsskap på taket. Les mer hos Adresseavisen.

Tenner lys på Festningen

For femte år på rad tennes det søndag elektriske adventslys på Kristiansten festning i Trondheim. Det begynte som en test. Nå er det blitt en fast førjulstradisjon.

Les mer hos adressa.no.