Det er strømmetjenesten Apple TV som skal bringe til beste sin versjon av kampen mellom Godzilla og titanene.

Handlingen vil dreie seg om en familie som oppdager titanenes hemmelighet og linken til organisasjonen Monarch. Ifølge Screen Rant vil det militære figurere tungt i serien, der de to første episodene skal regisseres av «WandaVision»-regissør Matt Shakman.

Fra før sto Kiersey Clemons, Anna Sawai, Joe Tippett, Elisa Lasowski og Ren Watabe på rollelisten. Nå får de selskap av filmstjerneveteran Kurt Russell og hans fremadstormende sønn Wyatt Russell – å se i «The Falcon and The Winter Soldier» og snart også i «Under The Banner of Heaven».

Godzilla dukket første gang opp i 1954. Nå er monsteret på ny populært, og styringen med franchisen har det japanske studioet Toho – som har satt opp statue av Gonzilla utenfor. Foto: AP

Den såkalte MonsterVerse-franchisen har blomstret opp i senere år, etter at man i 2014 slapp løs kinofilmen «Godzilla». Den ble fulgt av «Kong: Skull Island» i 2017, «Godzilla: King of the Monsters» i 2019, og i fjor «Godzilla vs. Kong» – der sistnevnte er i ferd med å få en oppfølger. Inntektene skal ifølge Apple ha passert to milliarder på verdensbasis.

En animeutgave av «Skull Island» blir snart å se på Netflix, mens Apple TV altså vil kunne by på sin Godzilla-serie, der innspillingen har begynt.