Londak skrev under for Rosenborg

Rosenborg er blitt enig om en avtale med den estiske målvakten Pavel Londak ut sesongen, melder klubben på sin hjemmeside.

Den 35 år gamle keeperen har spilt for Bodø/Glimt siden 2007, og han har trent med Rosenborg etter at lagets annenmålvakt Alexander Lund Hansen ble skadd på trening tidligere i vinter.

- Det er en spesiell situasjon med Alexander Lund Hansen, som har fått en skade som er foreløpig uavklart. Han er i en sykemelding som varer lenger enn vårt overgangsvindu, og det betyr at vi må sikre oss i begge ender. Samtidig skal vi følge opp Alexander på best mulig måte, sier RBKs sportslige leder Stig Inge Bjørnebye. Det melder NTB.

Anno kommer til Trondheim

Den neste sesongen av realityprogrammet Anno skal spilles inn i Trondheim. Det skriver NRK onsdag kveld.

Den første sesongen av NRK-serien ble spilt inn i Bergen, og sesong to er lagt til Fredrikstad. I den populære realityserien skal 14 moderne mennesker forsøke å leve slik de gjorde på 1700-tallet. I de to første sesongene har deltakerne levd i opplysningstiden på 1700-tallet, mens tredje sesong skal tilbake til 1537 - året da erkebiskop Olav Engelbrektsson flyktet ut Trondheimsfjorden og etterlot seg St. Olavs skrin på Steinvikholm.

Nå fester Byåsen grepet om sølvet

Byåsen stoppet sølv-trusselen fra Bergen. Utklasset Tertnes i Trondheim Spektrum. Byåsen var innstilt på revansje, og lot seg ikke skremme av at Tertnes-målvakt Marie Skurtveit Davidsen var skjerpet mellom stengene i åpningsminuttene. De kontret til slutt gjestene i senk. Stillingen ble 29-19, skriver Adresseavisen.

Våren blir varm i hele landet

Trøndelag får en varmere vår enn normalt. Det samme gjelder resten av landet.

Sesongprognosene fra to anerkjente utenlandske værvarslingsselskaper viser at gjennomsnittstemperaturen for perioden mars til mai vil ligge en til to grader over det normale. Bare Sunnmøre og Rogaland ser ut til å få en temperatur som ligger mellom 0,5 under det normale og 0,5 grader over det normale, skriver Adresseavisen.

Apple vil gjøre det umulig å hacke IPhone

Apples ingeniører jobber med ny sikkerhetsteknologi som vil gjøre det nærmest umulig for myndigheter å bryte seg inn låste Iphoner, melder NTB. Hvis teknologiselskapet lykkes i arbeidet, vil det bli svært vanskelig for politiet å låse opp telefonene – selv om de skulle vinne fram med rettslige krav av den typen FBI har fremmet i USA, skriver New York Times.