Følg trd.by på Facebook

Torsdag åpner Trondheims første trampolinepark med VIP-dag hvor lekne kjendiser skal hoppe seg glade. Dagen etter er parken klar for åpning for allmennheten. PR- og markedsansvarlig- Rachel Nordtømme har store forventninger:

– 6. april inviterer vi  kjente fjes på VIP-dag. Både RBK-gutta og Skam-skuespillere er invitert. Dagen etter åpnes parken for publikum.

Og Nordtømme har stor tro på at publikum får lyst til å bli værende:

- Her skjer det så mye at det skal godt gjøres å bli lei, sier hun.

PR-ansvarlig Rachel Nordtømme gleder seg til å åpne dørene til Trondheims første trampolinepark!

Internasjonalt konsept

Rush har røtter i USA. Parken på Tiller blir deres andre her i landet. Den har allerede åpnet i Oslo, og det planlegges parker i blant annet Stavanger og Bergen.

– Responsen i Oslo har vært fantastisk. Vi har hatt full park hver helg og i feriene. Vi valgte å åpne neste park i Trondheim fordi trønderne er spreke og aktive folk. De trenger et sprettent aktivitetstilbud til hele familien, sier Nordtømme.

Parkene har trampoliner både på vegger og gulv, og man kan leke med mye forskjellig. Blant annet kan du spille kanonball på en trampolinebane, kjempe på en gladiatorbom med skumbasseng under, dunke i en basketballkurv ved hjelp av trampoliner og klatre i buldrevegg. Med andre ord; noe for enhver smak.

Det er stor interesse for byens nye trampolinepark. Nordtømme anbefaler derfor å booke tid hvis du vil være sikret inngang på åpningsdagen.

Disse appene lar deg oppdage nye steder i Trondheim hele tiden

På jakt etter nye joggesko? Da må du følge dette rådet

Stor pågang

Bookingene åpnet tirsdag, og på en time var 15 bursdager booket for de kommende ukene. Til sammen har de kapasitet og lokaler til å holde fire bursdager på en og samme tid.

– Det er muligheter for drop in, men jeg vil anbefale å booke på forhånd. Det kan fort bli fullt, tipser Rakel Nordtømme.

Trampolineparken er åpen for alle i alle aldre, hvor barn under ti år må ha følge av voksne.

– Vi ønsker å være det kuleste tilbudet for både barn og voksne, avslutter hun.