I dag slapp Studentersamfundet nye artister for vårsemesteret, og den største headlineren er norske Turborneger, som går på scenen i Storsalen 8.april.

Lik trd.by på Facebook

Siden sist har de byttet ut noen av bandmedlemmene, og sluppet låta «Hot For Nietzsche», og ifølge Samfundets Facebook-sider er det slett ikke noe dårlig valg.

- Det hører også med til historien at Happy-Tom Seltzer, Rune Rebellion & Knut Euroboy Schreiner har byttet ut medspillere siden sist og får selskap på scenen av Tony Sylvester på vokal og Tommy ´Manboy´ Akerholdt på trommer. Herremodell og tidligere Turbojugend London-president Tony går altså rett fra blodfan til å bli frontfigur i sitt favorittband, og rapportene hittil tilsier at dette for kan bli den beste versjonen av bandet noensinne, skriver Samfundet.

Oral Bee kommer også til Samfundet, og de skal spille 22. januar. Foto: Presse

I tillegg til Turboneger har også Oral Bee (22.januar), Bror Forsgren (5.mars), Tellef Raabe (2.april), Unge Ferrari (1. april) og Hvitmalt Gjerde (22.april) meldt sin ankomst på Samfundet i løpet av våren. Sistnevnte spilte også på Pstereo i fjor sommer.