The Weeknd, Abel Tesfaye, har sammen med Sam Levinson («Euphoria») og Reza Fahim vært med på å skape «The Idol» – som foregår i musikkindustrien. Nærmere bestemt om hvordan en selvhjelpsguru og kultleder utvikler et trøblete forhold til et kommende popidol, ifølge Variety.

– Jeg fant manuset svært spennende og ønsket å være del av serien. Jeg er svært spent. Jeg jobber hardt, så se på meg med vennlige øyne, sier Jennie Kim om den kommende rollen. En trailer ble lagt ut denne uken og det er også delt bilde av henne på Instagram.

Jennie har tidligere vært å se i TV-serier som «Castle Einstein» og «The Clash», så vel som Netflix-dokumentaren viet jente- og kpopgruppen kalt «Blackpink: The Movie». Hun er også å se som seg selv i YouTube-serien «Blackpink».

Lily-Rose Depp og The Weeknd får selskap i den kommende HBO-serien «The Idol» av kpopstjernen Jennie Kim fra Blackpink. Foto: HBO

Blackpink er i ferd med å avrunde arbeidet med et nytt album som slippes i august som andre langspiller ut. En omfattende verdensturné er også på gang.

Gruppen ble formet i 2016 og er den første musikkgruppen og den første koreanske kvinnegruppen som har hatt fem musikkvideoer som hver har én milliard visninger på YouTube. De er også den mest fulgte jentegruppen på Spotify, ifølge bransjenettstedet.