Riku Riski vender tilbake til Trondheim

Mandag kveld avslutter RBK treningsleiren i spanske Marbella når Kåre Ingebrigtsens menn møter hviterussiske Shaktyor.

Der stiller han med Riku Riski på venstrevingen fra start, og finnen er langt på vei lovet 90 minutter i det som blir comebacket i RBK-trøya.

- Han går inn på venstrekanten. Vi hiver han rett i det, sier Kåre Ingebrigtsen til adressa.no.

Siktet for vold mot sine barn

En mann i 40-årene fra Sør-Trøndelag er varetektsfengslet i inntil to uker, siktet for vold mot sin familie. - Vedkommende er mistenkt for vold mot sin kone og sine barn. Vi snakker om fysisk avstraffelse, sier Heidi Melø, politiadvokat ved Trøndelag politidistrikt.

Ifølge Melø startet politiet etterforskning i saken på grunnlag av en bekymringsmelding fra en offentlig etat. Politiet har så langt gjennomført avhør av to av familiemedlemmene, og har i tillegg gjort undersøkelser i familiens bolig. Les mer om denne saken i Adresseavisen.

Renseanlegg i Steinkjer brant ned

Det brøt natt til mandag ut brann i et kommunalt i Ogndal i Steinkjer. Det opplyser politiet i Nord-Trøndelag på Twitter.

- Hvordan det har begynt å brenne aner vi ikke, så det får vi nøste opp i når vi får en tekniker til stedet. Det er imidlertid snakk om et lite trehus som var noen meter langt og noen meter bredt, sier operasjonsleder Dag Hjulstad ved Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Over 700 flyktningbarn trenger et nytt hjem

736 flyktningbarn under 15 år bor i barnevernets omsorgssentre. Statsminister Erna Solberg (H) håper flere nordmenn åpner opp hjemmene sine for barna.

De aller fleste asylbarna får opphold og trenger dermed fosterhjem eller plass i bofellesskap i en kommune. Ifølge VG vil behovet øke ytterligere. Myndighetene tror ytterligere 900 barn under 15 år vil komme til Norge i år. En tredel vil ha behov for fosterhjem, anslår Bufetat. Les mer om saken her.

DiCaprio fikk endelig Oscar

Leonardo DiCaprio kan endelig kalle seg Oscar-vinner etter at han vant prisen for beste mannlige hovedrolle for «The Revenant» i Los Angeles søndag kveld lokal tid.

Dette er sjette gangen DiCaprio har vært nominert til en Oscar, men altså første gang han nådde helt opp.

Sist gang han hadde sjansen var for to år siden, da han var nominert to ganger for «The Wolf of Wall Street». I tillegg til en nominasjon i kategorien beste mannlige hovedrolle, var han den gangen også nominert som produsent for beste film. det skriver NTB.