White Guide Nordic er et slags nordisk svar på Michelin-guiden. Mandag ble en ny utgave av guiden lansert, der 300 restauranter i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Færøyene og Grønland er listet. Noma i København troner på topp denne gangen som forrige gang.

Av de 30 beste restaurantene finnes bare to norske, Maaemo i Oslo på 8. plass og Statholdergaarden i samme by på 27. plass. Men av de i alt 56 norske som er vurdert, rangeres altså Credo som nummer tre. På den lange listen, er Credo plassert på 82. plass.

Kvinne ruskjørte

En kvinne er mistenkt for ruskjøring etter å ha krasjet med bilen inn i flere andre biler i Sjetnemarka, ved 23-15-tida mandag kveld, skriver Adresseavisen.

Ulykke i Drivdalen

Redningsmannskaper har jobbet i hele natt med å få opp en semitrailer etter en ulykke i Drivdalen natt til tirsdag. Politiet ba tirsdag morgen folk om å vise hensyn når de kjørte forbi, melder Adresseavisen.

Ikke skole-fester

Trondheimsskoler vil at ungdom slutter å kalle private arrangement for skolefester. - Vi er sjelden klar over festene før de er over, dessverre. Vi tar klar avstand fra dem og vi står ikke bak dem. Men vi kan ikke forby festene, siden de ikke foregår på skolen eller er i skolens regi, sier rektor ved Thora Storm videregående skole, Anders Buhaug, til Adresseavisen.