For under ett år siden rullet Cielogründer Mats Paulsen (34) og Kim Asserson (27) ut sin 1971-modell food truck ut i Trondheims gater. Siden da har konseptet blitt utvidet med en sandwichbar på Sirkus Shopping, og på fredag åpner Meltgutta tredje og siste del av konseptet - restaurant.

- Det her er ekstremt spennende. Tanken fra start har hele tiden vært å ha et tredelt konsept med sandwichbar, food truck, og restaurant, sier Paulsen.

Her finner du byens beste gatemat

Nå er det like før åpningen av Melt Grilled Cheese Oslo

Grilled cheese og vin

Restauranten har cirka 50 sitteplasser inne, pluss 10-12 sitteplasser ute. Med større plass og servering, blir menyen utvidet med flere sandwiches og en del side orders.

- Vi ønsker å skape en god atmosfære. Du kan komme for både lunsj, middag eller snacks, men også om du bare ønsker å ta deg en øl. Vi serverer også vin, og vil prøve oss på vin sammen med grilled cheese, noe som kanskje er litt uvanlig for folk.

Med en perfekt beliggenhet på St. Hanshaugen, og få konkurrenter i nærheten, mener Paulsen at det er stort marked for det nye konseptet.

- Det finnes brune puber, bakerier, restauranter og mye mer i nærheten, men ingen jeg vil si blir en direkte konkurrent. Det nærmeste vi kan sammenligne oss med er burgersjapper, men det blir fortsatt ikke det samme, sier han.

Kun finpussen gjenstår før åpning.

Nedringt

Flere kommende kunder og branjsefolk ringer på telefon og banker på døra for å høre når de åpner. Etterspørselen er stor, og Paulsen er sikker på de kommer til å bli tatt imot med åpne armer.

- Vi kommer til å holde nattåpent fredager og lørdager, og så håper vi på at det kan bli bransjeplass på søndager. Da vil vi eventuelt holde nattåpent da og, men det må vi bare se an. Det er i hvert fall ingen tvil om at folk er spent og nyskjerrig.

Ønsker å åpne i Trondheim

Guttene har allerede vært på befaring av flere lokaler i Trondheim , og er ikke i tvil om at de ønsker å åpne restaurant hjemme og.

- Vi har veldig lyst til å åpne restaurant i Trondheim og, men vi må gi det litt tid. Vi er også i dialog med flere kjøpesentre og lokaler i Oslo som vi vurderer å åpne flere sandwichbarer i. Det handler om å finne riktig lokale, men også å ikke ta helt av i startfasen. Vi gønner på, men gjør det kontrollert, sier Paulsen.

Glem ikke å følge oss på Facebook !