Dolph Lundgren gikk selv ut på Instagram og delte nyheten om frieriet der. Nyheten ble først omtalt her til lands av Dagbladet.

Under et bilde der Krokdal poserer med ring på fingeren, skriver Dolph Lundgren natt til onsdag – til sine 2,1 millioner følgere:

«Noe veldig spesielt har skjedd her i Sverige. D <3 E»

Møttes på treningssenteret

24-åringen fra Rissa på Fosen jobber som personlig trener i West Hollywood og flyttet til Los Angeles for fire år siden. Hollywood-stjernen møtte hun på treningssenteret hvor hun jobber.

Emma hadde ikke på forhånd sett for seg at forholdet skulle bli en så stor sak som det ble da nyheten sprakk i januar. Reaksjonene i etterkant har heller ikke vært få etter at det ble kjent at 24-åringen er sammen med en 38 år eldre mann.

– Så klart er det mange som slenger drittkommentarer – for det meste eldre damer. Men vi har også fått veldig mange fine tilbakemeldinger. Som jeg har sagt tidligere, bryr jeg meg kun om hva våre familier og nære venner synes. Alle andre kan mene hva de vil, sa Krokdal den gang.

Den svenske skuespilleren Dolph Lundgren bekreftet i januar sitt forhold med 38 år yngre norske Emma Krokdal. Her under premieren på Aquaman. Foto: MARIO ANZUONI/NTB SCANPIX

- Mange slenger drittkommentarer

Krokdal har tidligere fortalt til Trd.by at reaksjonene har vært mange etter at det ble kjent at hun er sammen med en 38 år eldre skuespilleren.

– Vi vet at det er stor aldersforskjell, og det å bli sammen var ikke planlagt. Men man kan ikke styre hva man føler og man må gjøre det som føles rett, sa hun til Trd.by den gang.

Dolph Lundgren hadde sin debut på kinoskjermen i James Bond-filmen Med døden i sikte. Han har siden vært å se i en rekke store filmer – senest Aquaman i 2018.

Lundgren har to ekteskap bak seg, og to døtre på 23 og 18 år.