Interessen for og etterspørselen etter øl har gjort at Vinmonopolet starter prøveprosjekt med «ølpol», men foreløpig bare to steder i landet.

Ved Kvadrat i Sandnes og Bankkvartalet i Midtbyen i Trondheim åpnes det om et par måneders tid «ølpol» som et prøveprosjekt. Sammenlignet med andre utsalgssteder, får Bankkvartalet fire ganger så mange sorter øl.

- Vi jobber for å kunne åpne ølpol før påske. Sortimentet vil ligge rundt 400 ulike øltyper og vi legger opp til stor utskiftning med nye øltyper hver 14. dag, sier kommunikasjonsdirektør Halvor Bing Lorentzen i Vinmonopolet til Adresseavisen.

Orkan kan treffe Trøndelag fredag

En orkan er ventet å treffe Trøndelag fredag kveld. Statsmeteorolog Geir Otter Fagerlid mener at det kan utvikle seg til et ekstremvær.

- Det er et usedvanlig kraftig lavtrykk, og kan føre til vindkast på opptil 35-45 meter i sekundet, sier han til Adresseavisen.

Lavtrykksenteret ligger et stykke ut i havet, men er likevel så sterkt at statsmeteorologen venter sterke vindkast inn mot land. Les mer om dette her.

NM ryker for Maria Strøm Nakstad

Etter et sterkt løp i Tsjekkia reiser Maria Strøm Nakstad hjem fra Tromsø før mesterskapet har startet.

- Jeg våknet med litt smårufs i halsen, så jeg reiser hjem, skriver Byaasen Skiklub-løperen i en SMS til Adresseavisen onsdag formiddag. Dermed ryker ski-NM for 24-åringen, som har tatt et godt steg i retning verdenstoppen denne sesongen. Les mer om dette her.

Bombetrussel mot skole i Narvik

Det har kommet en bombetrussel mot en skole i Narvik i Nordland. Trusselen går ut på at det er plantet en bombe som vil gå av fredag klokka 12. Her kan du følge saken.

Tonnevis med post ødelagt etter flystyrt

Posten som ble funnet etter et postfly styrtet i Nord-Sverige begynnelsen av januar er så ødelagt at den ikke blir distribuert.

– Posten som ble funnet, er i en slik forfatning at den ikke er egnet for fremsending. Posten Norge har derfor avgjort at den innsamlede posten destrueres, sier kommunikasjonsdirektør Elisabeth Gjølme i Posten Norge. Det skriver NTB.