I forbindelse med at premieredatoen nå offentliggjøres, slipper Viaplay også åpningssekvensen , der rollebesetningen, som består av både gamle bekjentskaper fra tidligere sesonger, så vel som nye ansikter, presenteres.

«Riket. Exodus» er tittelen på tredje sesong i Lars Von Triers serie, som altså skal til pers i oktober. Men før det, allerede 9. august, ble det klart for et gjensyn med «Riket I» og «II». Serien, som ble skapt av Zentropa og DR på 90-tallet, har nemlig gjennomgått restaurering og er nå å finne i utbudet til strømmetjenesten.

Den tredje og siste sesongen byr blant annet på Mikael Persbrandt, Tuva Novotny, David Dencik, Anders Mossling, Alba August og Alexander Skarsgård i rollene.

Fra dansk hold er også skuespillerne Ghita Nørby, Lars Mikkelsen, Birthe Neumann, Nikolaj Lie Kaas, Jesper Sørensen, Peter Mygind, Søren Pilmark, Nicolas Bro, Udo Kier og Laura Christensen med på moroa.

Lars von Trier har skrevet manuset sammen med Niels Vørsel, mens Louise Vesth er produsent for Zentropa Entertainments. Viaplay og DR stiller som medprodusenter for serien.