Kusma-epidemien

Kusmautbruddet i Trondheim fortsetter å vokse i omfang. For to uker var 99 personer bekreftet smittet. Nå har tallet økt til 118.

- Det har gått litt opp og ned. Vi hadde en nedgang, men så kom det flere nye tilfeller på mandag, forteller smittevernoverlege Eli Oline Sagvik. Mer kan du lese hos Adresseavisen her.

De fleste er tilknyttet studentmiljøene.

Slik kan du forebygge kusma-smitte.

Mildvær

Temperaturen begynner å stige for alvor fra tidlig i ettermiddag. På de mildeste stedene kan gradestokken vise sju-åtte grader, skriver adressa.no.

Selv om det blir mildvær i dag, så melder adressa.no at det blir urolig vær med vind og byger resten av uken.

Les mer om desemberværet på adressa.no.

Yahoo kan forsvinne

Det amerikanske søkemotor- og nettselskapet Yahoo kan snart være historie. Styret i selskapet vurderer denne uke å selge hele nettvirksomheten.

Les mer på adressa.no.

Derfor er den «uviktige» kampen viktig for RBK

Rosenborgs oppladning til sesongens 51. og siste kamp startet i går. RBK møter Dnipro Dnipropetrovsk i siste gruppespillkamp av Europaligaen 10. desember, en kamp der kun ære står på spill, etter at Lazio og St. Etienne sikret de to øverste plassene forrige uke.

Dnipro var tapende finalist i Europaligaen i fjor og Kåre Ingebrigtsen ser på dette som en fin utfordring.

- Det er litt prestisje i å hamle opp med et lag som spilte finale så nylig. Det er enormt viktig og vil være bra for oss. Det er ikke noe problem å motivere oss for treningene som er igjen, sier han til adressa.no.