Brann på Byåsen

Alle nødetatene rykket tidlig mandag morgen ut til en brann i Byåsveien i Trondheim. Brannen ble meldt i 05.15-tiden av forbipasserende, skriver adressa.no.

Klokken 05.35 hadde brannen spredt seg fra loft og til andre etasje, men kort tid senere var situasjonen avklart.

- Brannvesenet har fått kontroll på brannen, opplyser innsatsleder Roger Mogstad like før klokken 06.00 til adressa.no.

Operasjonsleder Trond Volden opplyser at politiet har vært i kontakt med huseier, og at man dermed har gjort rede for fem av de som bodde i huset. Politiet har foreløpig ikke kommet i kontakt med vedkommende som bodde på loftet, men har ingen grunn til å tro at vedkommende befinner seg i huset, skriver adressa.no.

Pysjamaskledd 3-åring funnet utendørs av drosjesjåfør

En 3 år gammel gutt ble mandag morgen påtruffet utendørs av en drosjesjåfør på Stavset i Trondheim. Det opplyser Sør-Trøndelag politidistrikt på Twitter.Gutten var kun ikledd en pysjamas, og ifølge politiet var det 16 minusgrader på stedet. Kort tid senere kom barnets far til stedet og kunne opplyse at gutten hadde tatt en morgentur på egen hånd.

- Gutten undersøkes av lege på grunn av kulden, opplyses det fra politiet.

Den nye Star Wars-filmen har satt billettrekord

I løpet av de tolv dagene filmen har gått på kino, har den spilt inn for rundt 545 millioner dollar i Nord-Amerika. Utenfor Nord-Amerika har filmen spilt inn for 546 millioner dollar, opplyser Disney.

Dermed har filmen dyttet «Jurassic World» ned fra tronen som filmen som raskest nådde 1 milliard dollar i billettinntekter. «Jurassic World» nådde markeringen etter 13 dager.

Unggutt på vei til RBK

16-år gamle Robin Lorentzen har akseptert et tilbud om proffkontrakt med Rosenborg, skriver adressa.no.

Lorentzen vil skrive under på kontrakten med Rosenborg og Salmar Akademiet rett over nyttår, skriver rbk.no.

16-åringen spiller midtstopper og debuterte for Harstad i 2.-divisjon som 15-åring. Han har også 15 kamper for G15- og G16-akademiet.

Kraftig eksplosjon i klubblokale i Helsingborg

Flere personer ringte politiet i Skåne etter å ha hørt det kraftige smellet.

– Det må ha vært en ganske så kraftig eksplosjon ifølge innringerne. Ruter er knust helt oppe i tredje etasje. Det skal ikke være noen personskader, sier Stephan Söderholm hos politiet i Skåne til avisen Expressen.

Klubben skal ha vært tom da eksplosjonen skjedde klokken 00.48, skriver Aftonbladet.Avisen skriver at det skal ha blitt gjort omfattende skader på klubbens nabobygninger i Bruksgatan.

– Det finnes ikke en hel rute igjen i Bruksgatan, sier en kvinne som bor i gaten.

Politiet vet ikke hva som har forårsaket eksplosjonen. Området er sperret av og bombeteknikere skal undersøke stedet. Aftonbladet skriver at området ble rammet av en lignende eksplosjon for noen måneder siden.