Tåke-trøbbel på Værnes

Søndag ettermiddag kom tåka sigende inn over flyplassen i Stjørdal, og mandag morgen er det fortsatt problemer med flytrafikken som følge av været, skriver adressa.no.

Lufthavnsjef Lasse Bardal sier til adressa.no mandag morgen at tåka lettet i 4-tiden, og at det i 7-tiden ikke finnes antydning til tåke. Det vil imidlertid ta ganske lang tid før alt er som normalt ved flyplassen.

Her kan du se alle avgangene som er innstilt.

Nå kommer det hvite ambulanser

Fra og med mandag debuterer en ny syketransport: hvite ambulansebiler, skriver adressa.no.

De hvite ambulansene skal håndtere transportoppdrag, hvor det er lavere krav til personellet, skriver Jon-Ola Wattø, som er logistikkansvarlig for ambulansetjenesten i Midt-Norge i en orientering om den nye ordningen.

Hodeløse modeller gjør kvinner mer kjøpelystne

Trenden med hodeløse modeller i nettbutikker senker utgiftene for dem som lager annonsene, samtidig som den gjør suksess blant kvinnelige shoppere, viser en svensk studie.

Årsaken er at kvinner lettere kan relatere seg selv til bilder uten pent sminkede og spesielt vakre kvinner. Til hodeløse klesannonser trenger man verken sminke, hår eller et perfekt uttrykk, melder ntb.no.

Eksplosjonene i Tyrkia

Ifølge Tyrkias statsminister var det to mannlige selvmordsbomberes om sto bak angrepet mot en demonstrasjon i Ankara lørdag. 97 mennesker ble drept i eksplosjonene.

- Arbeidet med å identifisere likene av de to mannlige terroristene som utførte selvmordsangrepet, fortsetter, heter det i en uttalelse fra statsminister Ahmet Davutoglus kontor søndag.