I timene mellom 09.00 og 11.00 kunne lesere av adressa.no se en noe spesiell annonse i toppen av nettsiden.

Til vanlig får leserne kanskje annonser om både det ene og det andre, men et frieri har aldri tidligere preget Adresseavisens nettutgave på denne måten.

- Det er første gang vi har hatt en sånn annonse, i alle fall på nett, sier Tonje Bruaset, mediekonsulent i Adresseavisen.

Med teksten "Kjære, Marte! Jeg elsker deg mer enn ord kan uttrykke. Vil du gifte deg med meg? Hilsen Lars-Eldar" er det helt tydelig hva budskapet bak annonsen er.

Gode grunner

Det var hun som tok imot telefonen fra mannen som ville fri til kjæresten på en noe uvanlig måte.

- Han spurte først hvor mye det kostet å ha en annonse liggende i toppen en hel dag, og fikk prisen på det. Vi fikk nøstet litt opp i hva det var han var ute etter, og da kom det fram at han ville fri, sier Bruaset.

Hun forteller at mannen hadde noen nøye utvalgte grunner til at han ville gjøre det på nøyaktig den måten, og at han ville sørge for at frieriet ble spesielt.

- Hvor mye måtte den gifteklare mannen ut med?

- Jeg kan ikke gå inn i detaljer, men det er nok ikke noe alle har mulighet til å gjøre.

Sa ja

Like før klokken 13.00 kan mannen, som ikke vil ut med etternavn, fortelle at kjæresten har svart ja.

- Hun er fra Trøndelag og sjekker Adressa på nett jevnlig. Jeg skjønte at hun kom til å gjøre det mens hun var på jobb, så jeg tok sjansen. Og jammen gikk hun ikke inn og oppdaget det, forteller mannen.

Han forteller at hun trolig ble tatt på senga av frieriet.

- Før hun ringte meg fikk jeg en SMS, og der stod det bare: "Helvetes tulling". Jeg tok det som et godt tegn, men hun ble overrasket. Heldigvis sa hun likevel ja, så nå blir det bryllup, sier mannen lattermildt.

Dermed må man vel kunne si at annonsen i aller høyeste grad gjorde jobben.

Lik trd.by på Facebook