Hvis du er en av dem som har oppdatert Snapchat-appen i dag la du kanskje merke til fire nye funksjoner, som blant andre Ticketmaster skrev om tidligere i dag.

KRSby har selv testet de nye funksjonene, og resultatet kan du se her:

Det magiske viskelæret

Har du noen elementer i bildet som du vil ha vekk, som for eksempel en uheldig kvise eller en flekk på skjorta? Marker området du vil fjerne, og bruk viskelærfunksjonen! Resultatet blir nok best om bakgrunnen har jevne farger.

KRSby testet det «magiske» viskelæret for å fjerne en papirbit fra bordet. Det man må gjøre er å først velge saks-menyen, og deretter ikonet som pilen peker på. Når man deretter velger feltet man vil fjerne gjør Snapchat resten!

Tegn med emojier

Tidligere har man kun hatt muligheten til å velge en farge da man tegnet og skrev på snappene sine, men nå kan man altså tegne med emojier også. Dette gjøres ved å trykke på hjertetegnet under fargeskalaen.

Vi lagde dette kunstverket da vi testet den nye «tegn med emojier»-funksjonen.

Limitless-funksjonen

Lei av maksgrensen på hvor lenge man kan se en snap? Rakk ikke kompisen din å screenshotte en viktig beskjed? Med den nye limitless-funksjonen kan snaps være tilgjengelig for alltid! Det man må gjøre er å bruke «uendelig-tegnet» (altså ∞) når du velger hvor lang tid snappen skal vare.

Velg ∞-tegnet hvis du vil at snappen skal være tilgjengelig for alltid.

Loopmode for videoer

Videosnappene dine kan nå spilles evig i den nye loop-funksjonen for videosnutter, som kan minne om den populære appen Boomerang.

Bruk dette ikonet for at videoene dine skal gå i loop. KRSby / Skjermdump

Da er det bare å laste ned oppdateringene og loope, viske og teste i vei!