RBK-spiller Matthias Vilhjalmsson aksjonerer bort gullmedaljen han vant på søndag. Pengene går til Barnekreftavdelingen i Trondheim.

- Det er hjerteskjærende å se små barn alvorlig syke. Pengene som kommer inn kan forhåpentligvis bidra til å gjøre hverdagen litt lysere, sier Vilhjalmsson til rbk.no.

Styreleder i Barnekreftforeningen, Geir Hjertø ble svært glad over RBK-spissens gest.

- Jeg reagerer med stor glede og ydmykhet for at han velger å gjøre det. Dette er hans første gull, og det er veldig hyggelig at han støtter saken vår på denne måten. Jeg regner med at den medaljen betyr mye for ham, sier Hjertø til Adresseavisen.

Mistenker at 76 er kusma-smittet

Kusma-utbruddet i Trondheim vokser. Smitteoverlege Eli Sagvik i Trondheim kommune sier til Universitetsavisa (UA) at de mistenker at 76 personer er smittet.

- De fleste tilfellene har tilknytning til studentmiljøet ved NTNU og HiST, sier Sagvik til UA.

Les mer om kusma-utbruddet her

Krever 13 år fengsel for drapet på Vibeche Danielsen

Onsdag startet tredje og siste dag av rettssaken mot kvinnen (36) som er tiltalt for drapet på Vibeche Danielsen natt til 14. januar 2014.

Aktor Bjørn Kristian Soknes la ned krav om 13 års fengsel for den tiltalte kvinnen.

Norsk fotballspiller siktet for bedrageri

TV2 melder onsdag at en norsk fotballspiller skal ha svindlet flere personer på Finn.no og Facebook.

- En mann i 20-årene er siktet for å ha solgt PC'er, klokker og mobiltelefoner via finn.no og Facebook. Siktede har lagt ut salgsannonser og de fornærmede har forhåndsbetalt, men ikke mottatt noen varer som avtalt, sier politiadvokat Anne Haave ved Sør-Trøndelag politidistrikt til kanalen.

Personen skal ha spilt for klubber i Midt-Norge og østlandsområdet.