Den har latt vente på seg, det nye restaurantkonseptet ved sentralstasjonen i Trondheim. Men nå kan Steinar Hyll i Nitu Management fortelle at det meste er klart.

Gjør som 17 000 andre, følg trd.by på Facebook

- Det er siste innspurt nå, og tirsdag 3. mai åpner vi dørene for publikum. I starten hadde vi planer om å åpne i april, men ting tok litt lengre tid enn forventet, sier Hyll.

- Røff mat

Dermed er det altså i neste uke at serveringsstedet åpner i det nye næringsbygget på Trondheim sentralstasjon. Det såkalte Trapphuset skal stå ferdig våren 2016, og vil inneholde både butikk- og kontorlokaler, i tillegg til dette trondheimskonseptet.

- Tanken er at vi skal ha røff mat og litt røft interiør. Det blir ingen hvitduks-restaurant, men et sted der folk på farten kan komme innom - for en kaffekopp, en lunsj eller en hel middag. Innredningen vil gjenspeile de gamle arbeidsmiljøene på Brattøra, med røft, gammelt materiale og rustede bolter. Men det blir ikke så røft at det ikke går an å kose seg der, sa Hyll til Adresseavisen i fjor.

Glad i pannekaker? Da er kanskje denne restauranten noe for deg

Hurtig-meny for reisende

Han og Stig Riber driver allerede Tregården og San Sebastian, og nå har Hyll stor tro på restaurantdrift på Brattøra.

- Dette skal bli et folkelig sted for alle og konseptet gjenspeiler det. Det er estimert at over seks millioner mennesker beveger seg på dette området i løpet av et år. Alle som skal reise med tog, buss, hurtigruta, båt eller cruiseskip beveger seg her.

I tillegg til lunsjmat som sandwicher og burgere skal Røft satse på grillmat og en egen hurtig-meny.

- Tanken er at vi skal ha noe for alle, også de reisende med dårlig tid. Derfor lager vi en egen fasttrack-meny med utvalgte retter som man er garantert å få servert innen ti minutter, sier Hyll.

7 billige, sunne og veldig enkle middager. Ja, det går an!