Mens amerikanske TV-seere får gjensynet med den nevrotiske psykiateren Frasier Crane 12. oktober, kan norske fans få et gjensyn med Kelsey Grammer i sitt livs rolle 3. november. Det melder strømmetjenesten SkyShowtime.

Rollekarakteren Frasier Crane dukket først opp i tredje sesong av serien «Cheers» på 1980-tallet, og fikk sin egen spinoffserie i 1993. Det ble 11 sesonger frem til 2004, og stor suksess. Mens «Cheers» foregikk i en bar i Boston, flyttet Frasier Crane til Seattle i sin egen serie. Når han nå vender tilbake, er handlingen tilbake i Boston.

Bare Kelsey Grammer (i midten med Emmy-pris) er igjen av originalskuespillerne fra "Frasier". Foto: AP

«Her møter han nye utfordringer, danner nye relasjoner og håper å få en gammel drøm eller to til å gå i oppfyllelse», heter det fra strømmetjenesten om hva som er i vente.

Mens Kelsey Grammer har nådd pensjonsalderen med sine 68 år, får han endelig vende tilbake i kremrollen – noe han har prøvd å få til i årevis. De fleste andre skuespillerne er nye, i nye rollekarakterer i Frasier-universet.

Reklameplakat for "Frasier", som vender tilbake til TV-skjermene etter at siste episode av originalserien ble vist i 2004. Foto: AP