Når Taylor Tomlinson får sitt eget show på CBS, blir hun den eneste kvinnelige senkveldverten i USA, melder BBC. Hun blir også den yngste – for med sine 29 år er hun over 20 år yngre enn kolleger som Jimmy Fallon, Seth Meyers og Jimmy Kimmel.

Tomlinson har hatt stor suksess med to Netflix-spesialer, «Quarter Life Crisis» (2020) og «Look at You» (2022). Hun har også skapt seg et solid navn i sosiale medier, særlig TikTok.

Taylor Tomlinson rykker inn på senkveldene i USA på James Cordens gamle sendetid – og skriver TV-historie. Her fra en av hennes to Netflix-spesialer. Foto: Netflix

Hennes «After Midnight»-program vil vises i sendetiden etter «The Late Show with Stephen Colbert», som er der James Cordens program «The Late Late Show» pleide å vises. Briten sa som kjent takk for seg i sommer.

– Vi trenger noen som er morsom, likandes, ung, oppdatert på onlinetrender og tilgjengelig hver eneste kveld i uken, sa Colbert ifølge BBC da han bekjentgjorde nyheten om «After Midnight» i sitt show. Han delte også et opptak der han angivelig overbringer Tomlinson beskjeden via Zoom.

– Jeg har aldri hatt en ordentlig jobb. Jeg har gjort standup siden jeg var 16, og det er ikke en jobb, lød det fra Tomlinson.

«After Midnight» får sendestart i 2024.