trd.by har tidligere skrevet om byens billigste leilighet, som var 15 kvadratmeter stor, veldig slitt og hadde en prisantydning på 100 000 kroner.

- På mine 23 år i bransjen, så har jeg aldri sett en så liten, så dårlig og så billig leilighet, sa Per Helge Toset, daglig leder i Nova Eiendomsmegling, om leiligheten.

Følg trd.by på Facebook

Gikk over prisantydning

Og han hadde følgende å si om hva som var dårlig med boligen:

- Alt må gjøres noe med. Badegulvet har løftet seg flere centimeter, og man kan se varmekablene tydelig. Leiligheten er brannfarlig og strømmen koblet av, ramset Toset opp.

For kort tid siden ble leiligheten solgt for 180 000 kroner - 80 000 kroner over prisantydning.

- Jeg synes kanskje prisen gikk litt i overkant, men det er uansett innenfor det som er forventet, sa Toset etter salget.

Nå er den lagt ut for salg igjen.

Badegulvet hadde løftet seg flere centimeter. Nå står det ikke like dårlig til. Foto: per helge toset/inviso

- Ikke kjempegod standard

Prisantydningen har mer enn doblet seg på den korte tiden. Nå ligger den på 249 500 kroner, og leiligheten har fått seg et ansiktsløft.

- Jeg kjenner ikke til alle detaljene om oppussingen. Noe har blitt gjort, men det er ikke kjempegod standard, innrømmer megler Bård Engeseth ved EiendomsMegler 1.

Sist gang den slitte leiligheten på Ranheim ble lagt ut for salg, var det hele 44 interessenter og tre budgivere.

- Hvordan er responsen nå, da?

- Det har vært noen telefoner, men ikke så mange. Jeg tror det er fire eller fem personer som har ringt til oss angående leiligheten, sier Engeseth.