Ifølge pstereo.no så har man allerede solgt 40 prosent av helgepassene til det som er en utvidet jubileumsfestival 18.-19.august. Festivalen selv omtaler dette som "tidenes salg" på sin nettside.

Pstereofestivalen feirer ti år sommeren 2016. En rekke artister er allerede klare, og ikke minst; den avsluttes med at DumDum Boys spiller albumet som ga festivalen sitt navn.

- Vi har vært tungbedd. Men skepsisen har vært generell på å spille et helt gammelt album. Vi har takket nei til å spille «Splitter pine»-albumet mange ganger. Men å spille «Pstereo» på Pstereo-festivalens tiårsjubileum er for meg en no-brainer, sier Kjartan Kristiansen, til Adresseavisen da det ble kjent at veteranene tar scenen i august.

Møter seg selv i speilet: Og 20. august 2016 tar Kjartan Kristiansen Pstereo-publikummet 26 år tilbake i tid, til Dum Boys-klassiske «Pstereo»-album. Foto: ©RICHARD SAGEN;Adresseavisen

Utforkjøring på Dovre

Politiet i Sør-Trøndelag meldte klokken 08.10, om en utforkjøring med rundvelt på E6, ca 1 km sør for Kongsvold Fjellstue. Klokka 09 rapporterer politiet at det var én person i bilen. Vedkommende skal kun være lettere skadet men fraktes likevel til Oppdal for legesjekk. Mye tyder på at bilføreren har hatt en god porsjon flaks, skriver Adresseavisen.

Undersøkelse: For mange flyktninger

14,6 prosent svarer i en meningsmåling at de synes Norge har tatt imot for få flyktninger i år. 37,6 prosent synes vi har tatt imot for mange, skriver Adresseavisen.

Flåklypa og stjernekrig slår an

- «Solan og Ludvig – herfra til Flåklypa» blir nok julens store filmsnakkis sammen med Star Wars, tror kinodirektør i Trondheim, Arild Kalkvik. Ti filmer har premiere første juledag ved Trondheim Kino, i tillegg til at «Star Wars» også regnes som en av julefilmene, selv om premieren er 16. desember, ifølge Adresseavisen.