Torsdag 7. april

På Tulla Fischer er det sosialt samvær med singeltreffen. Hvis du er singel, og har lyst til å møte andre i samme situasjon, så kan dette være stedet for deg. Arrangementet starter klokken 20.00.

Torsdag er også siste dagen av FOMO-festivalen på Samfundet. Denne kvelden kan du blant annet delta på ølsmaking, festyoga, kortfilmkveld og flere konserter. Her kan du se hele programmet.

På Mercursenteret er det «Fretex epleslang». Det er studenter som står bak dette popup-konseptet, der du kan plukke med deg freshe, brukte plagg.

Følg trd.by på Facebook

Fredag 8. april

Rævkrokbonanza! Hos Fru Lundgreens kan du se landsdelens heftigste rævkrok-utøvere boltre seg mot hverandre. Det ryktes også at det er noen ledige plasser, hvis du ønsker å delta. Konkurransen starter klokken 19.30. Her kan du lese mer om det spesielle arrangementet.

Om du heller vil slappe av med en god film, så kan du jo koste på deg en kinobillett. På fredag har fire filmer premiere, blant annet Grand Hotel med Atle Antonsen i hovedrollen.

Hvis du vil få med deg litt rå, nordnorsk humor, så kan du få med deg Dag Sørås' standup-show i Olavshallen. Showet starter klokken 21.00.

Lørdag 09. april

Andersen og Gundersen øko-utsalg åpner dørene igjen i Ila. Mellom klokken 12.00 til 17.00 kan du kjøpe deg freshe, grønne matvarer.

Joddski er tilbake i byen, og nok en gang tar han turen til Brukbar/Blæst. Arrangementet starter klokken 23.00.

Søndag 10. april

Liker du retro-ting? Mellom klokken 10.00 og 17.00 på lørdag, og 11.00 til 16.00 på søndag kan du kanskje gjøre noen kupp i Trondheim Spektrum. Der er det retro, antikk og samlemesse. Ifølge arrangøren fylles hallen med masse spennende antikviteter, retrogjenstander og unike samleobjekter.

Rosenborg tar imot Aalesund på søndag Det er meldt strålende vær, så det er bare å ta turen til Lerkendal klokken 18.00.

Fant du ikke noe som passer for deg? Her får du en fullstendig oversikt over helgas aktiviteter