Torsdag braker det løs med Olavfestdagene. Det betyr en innholdsrik helg om du klarer å sikre deg billetter.

Torsdag

Yr.no melder om en varm, men regntung torsdag ettermiddag. Derfor kan det lønne seg å vente med Pokémon-jakten til været klarner.

I mellomtiden er det nok å finne på. Du kan for eksempel ta med vennegjengen og spille paintball innendørs i Båtsmanngata, eller sjekke ut utstillingen om ølets historie på Sverresborg museum.

I Nidarosdomen starter åpningskonserten til Olavsfestdagene klokken 19. Det er komponisten Kim André Arnesen som tar for seg for seg festivaltemaet Mammon.

På Antikvariatet er det igjen tid for improteater fra klokken 20. Ifølge arrangørene blir dette «sommerimpro sommerspesial 2016».

Skal du bruke helga til å dra på hybelvisninger, bør du lese denne saken først.

Fredag

Denne dagen byr Olavsfestdagene på artister som Susanna og Joan Baez.

Fra klokken 20 kan du se duoen Petter Aspen og Peder Stuberg spille for hatten på Ila Brainnstasjon. På Facebook lover de shredding, ballader og swing i én og samme konsert.

Hvis du skal fange Pokémon bør du unngå disse stedene.

Lørdag

Hvis det ble en sen kveld på fredag og kjøleskapet er tomt, kan du skaffe deg billig hotellfrokost med denne appen.

Artisten Susanne Sundfør kommer tilbake til Trondheim. Denne gangen for å holde konsert i Borggården under Olavsfestdagene fra klokken 20.30. I skrivende stund er det fortsatt ledige billetter.

Lørdag er det også meldt om mye regn i Trondheim. Ifølge yr.no kan det komme nesten 13 millimeter nedbør frem til klokken 18.

Hvis regnet fortsetter mot kvelden, kan du igjen ta turen til Ila Brainnstasjon. Lørdag er det ny konsert for hatten.

Planlegger du en tur på byen, bør du ikke gjør disse 11 tingene mot en bartender.

SE BILDER: Disse var på byen forrige helg