Torsdag 18. februar

Denne kvelden presenter handelshøyskolestudentene revyen "Kul HiSTorie, bror". De lover forførende toner, frekke dansemoves og grensesprengende humor. Showet starter 19.30 på Byscenen, og det er 360 plasser som er reservert for publikum, mens det er 120 plasser på etter-festen.

Trondheim har mer humor å by på. Det er duket for Comedy Night på Olavs Pub, med blant annet Christer Torjussen og Joachim Skage i spissen. Arrangementet starter klokken 20.00.

Lik trd.by på Facebook

Fredag 19. februar

Derek Zoolander... He's so hot right now..., På fredag har "Zoolander No. 2" kinopremiere. Den kjendisspekkete oppfølgeren er kanskje ikke kritikerrost, men den byr nok sikkert på god, lettbeint underholdning.

Madcon er i byen, og klokken 22.00 spiller duoen på Samfundet.

Og når vi er først inne på Samfundet, så er det "Gangsterfest" på samme sted. Arrangøren skriver at de gjør om hele stedet til en vaskeekte ghetto, og du får velge mellom å være hip hop-gangsta eller klassisk Corleone-gangster.

Lørdag 20. februar

Clarion Hotel på Brattøra viser muskler under NM i vektløfting. Det ryktes om rekordmange deltakere i år, så det ligger an til å bli noen råtøffe løft i løpet av helga. Arrangementet starter på fredag og varer helt til søndag.

Brukbar/Blæst lover heftig DJ-bonanza på lørdag med Raw Juice og Rytmeklubben. Arrangementet starter klokken 23.00.

Søndag 21. februar

Hvis du føler deg litt lei av feit mat og drikke, så popper det opp en grønn kafé i Kongens gate, nærmere bestemt Café Nim. Her kan du reparere kroppen med vegansk mat.

På Sverresborg skole kan du kanskje gjøre deg et kupp. På lørdag og søndag arrangerer Byåsen kvinnefotball loppemarked, og hvis du ikke finner noe du liker, så har de i hvert fall kaffe og kaker.

Fant du ikke noe som passer for deg? Her får du oversikten over alt som skjer i helga