I begynnelsen av januar stengte Trondheim Camping dørene for å totalrenovere lokalene.

– Vi er stengt for oppussing, velkommen tilbake til nye baner og tre karaokerom i slutten av januar, skriver de på sine nettsider.

Utestedet har planlagt store endringer i lokalet, som først åpnet i 2018.

– Målet er å bli et sted som kan tilby mer enn bare minigolf, men som har det som hovedattraksjon, sier daglig leder Sebastian Bragstad til Trd.by.

Nidaros omtalte saken først.

Trondheim Camping er i gang med en omfattende renovering av sine lokaler. Her bygger Wayne Francis nye golfbaner. Foto: Morten Antonsen

15 Baner

Trondheim Camping, som ligger i Trondheim sentrum, tilbyr innendørs minigolf. Tidligere har det vært 13 golfbaner i lokalet.

– Det blir tolv nye baner, også er det tre gamle baner som blir værende. Noen av de gamle banene funker veldig bra sammen med de nye planene, så de beholdes, sier Bragstad.

Daglig leder Sebastian Bragstad forteller at det skal bygges 12 nye golfbaner. Foto: Morten Antonsen

Laser, speil og prosjektor

Bygningen som Trondheim Camping har etablert seg i har tidligere vært en bank. Blant annet Trondhjems Sparebank holdte til i lokalene på 1960-tallet. Bak dørene til det gamle bankhvelvet skal det bygges nye baner som Bragstad synes er særlig spennende.

– De tre mest spennende er prosjektgolfbanene som vi skal få, som er laget med agumented reality. En laser registrerer hvor ballen beveger seg, og prosjektoren over lager et tredimensjonalt mønster som følger ballen utover banen, forklarer han.

– Det blir også et speil-rom oppe som man må spille seg gjennom, fortsetter han.

Her skal det bygges en golfbane som bruker agumented reality. Foto: Morten Antonsen

– Det blir ikke til å kjenne igjen, sier Bragstad.

Han forteller at oppussingen av lokalet begynte i slutten av desember.

– Vi startet med å ta ned ting i romjulen, men selve oppussingen og rivingen startet vi med 2. januar. Vi er på tredje dagen med det og har fått unna veldig mye rimelig fort, forteller daglig leder.

Lokalet som utestedet holder til i har tidligere vært en bank. Her er døren til et tidligere bankhvelv. Foto: Morten Antonsen

– En arena der man kan synge fra seg

I tillegg til de nye golfbanene, skal utestedet også tilby karaoke etter gjenåpningen.

– Vi skal bygge tre nye karaokerom som blir bygget inne på kjøkkenet som har stått siden vi flyttet inn. Vi skal rive alt der inne og lage en arena der man kan synge fra seg, sier Bragstad.

Hvert karaokerom skal ha plass til mellom 10 og 15 mennesker.

Det skal bygges tre karaokerom i det som tidligere har vært et kjøkken. Hvert rom skal ha plass til mellom 10 og 15 personer. Foto: Morten Antonsen

Selv er det karaokerommet Bragstad gleder seg mest til.

– Jeg gleder meg veldig til å få karaokerommene. Det tror jeg blir gøy og et godt tillegg til byen her, sier daglig leder.

I begynnelsen av januar har også karaokebaren Sing Sing åpnet dørene i Trondheim Sentrum. Det mener Bragstad er en bra ting.

– Det er konge, det. Hvis aktivitetstilbudet i sentrum blir større så kommer det til å gagne alle, sier han.

Slik så lokalet ut i sommeren av 2022 før det ble renovert. Foto: Ole-Fredrik Lambertsen

Bragstad forteller at det nyoppussede lokalet også skal ha flere sitteplasser, slik at besøkende kan sitte igjen etter at de har blitt ferdig med å spille.

– Sånn har det egentlig alltid vært, men nå skal vi prøve å få til et mer koselig og åpent lokale. Vi får to forskjellige sittegrupper, en nede og en oppe, sier han.

Åpner i februar

Bragstad forteller at det passet å begynne med totalrenoveringen etter koronapandemien.

– Nå står vi støtt på bena igjen, og det passet rett og slett veldig godt nå i januar, sier han.

Planen er å bli ferdig med renoveringen i begynnelsen av februar.

– Målet er å åpne opp første februar, men som alltid når man bygger ting så er det ikke alltid sånn at man blir ferdig når man skal, sier daglig leder.

Bragstad er usikker på om de nye endringene vil føre til en prisøkning.