Torsdag 1. oktober

Trondheim Metal Fest starter denne dagen og varer fram til lørdagskvelden. Der kan du blant annet se Stratovarius og Sabaton på Scandic Lerkendal. For en fullstendig oversikt over hva som skjer på metal-festen, så kan du lese denne saken.

Ronny Thorsteinsen var rusmisbruker og kriminell, noe som selvsagt var tøft for mammaen hans. Nå sier han unnskyld til henne på standupscenen med forestillingen "Sorry, mamma!". Forestillingen starter klokken 20.00 på Byscenen. Her kan du lese mer om showet.

RBKs europaeventyr fortsetter i kveld når de møter ukrainske Dnipro Dnipropetrovsk på Lerkendal. Så kle på deg varme klær og møt opp på kamp klokken 19.00.

Fredag 2. oktober

Stian Blipp skal få kjørt seg i Dødens dal. Foto: ntb scanpix

Smålei av Stian Blipp? Da har du en gyllen mulighet til å se Leo Ajkic, Steinar Sagen og Live Nelvik rakke ned på denne kjekke bergenseren i Dødens dal. Showet starter også klokken 19.00.

I tillegg er det fire kinopremierer på fredag. Vi tar for oss de to filmene som gjorde best inntrykk på Adresseavisens filmanmelder.

Aksel Hennie i verdensrommet, eller The Martian som filmen heter på originalspråket. Der blir Matt Damon etterlatt på mars og han må finne sin indre MacGyver mens han venter på hjelp fra jorda. Terningkast fire.

Aksel Hennie spiller den tyske astronauten Alex Vogel i en liten birolle i «The Martian».

Familiedramaet Louder Than Bombs fikk terningkast fem. Filmen prøver på mye vanskelig, og lykkes med det meste, skriver anmelderen.

Lørdag 3. oktober

Visste du at vi bruker tre og et halvt år av livene våre på å pusse tennerne og stelle oss? Ikke jeg heller, før jeg leste det i beskrivelsen til Are Kalvøs humorshow, som går av stabelen klokken 19.00 i Olavshallen. Det prisvinnende showet spyr ut hysteriske funfacts fra Statistisk Sentralbyrå om rare ting vi bruker tid på.

Snapchat-fenomenet og komiker Arnt Finésse, eller Kevin Kildal som han egentlig heter, er nok noen hakk drøyere enn Are Kalvø på scenen. Her kan du se noen av Kildals syke groviser. Klokken 20.00 har du muligheten til å bli sjokkert live, når han står på Byscenen sammen med Lars Berrum og Halvor Hjellum.

Søndag 4. oktober

Rapperen/gourmetkokkken (for en kombinasjon!) Action Bronson står på scenen på Samfundet! Konsertene hans kommer sjelden uten overraskelser og uforutsette hendelser, skriver Uka. Dørene åpnes klokken 21.00.

Fant du ikke noe som passet for deg! Frykt ei, det er mye annet som skjer i Trondheim i helga - her får du en fullstendig oversikt!

Og helt til slutt: GOD HÆLG!