Torsdag 3. mars

Er du singel kan dette kanskje være dagen der du treffer drømmepartneren din. Datingnettstedet sukker.no arrangerer nemlig Singel-quiz på Nattergalen. Quizen går fra klokken 18 til 21 og består av to runder. I hver runde blir det delt inn i nye lag som er alder- og kjønnsmessig tilpasset. Vinnerlagene vil også bli premiert.

Lik trd.by på Facebook!

Eller ønsker du å trimme magemusklene kan du ta turen til Olavs pub. Der arrangeres Comedy Night med blant annet Bjørn-Henning Ødegaard. I sitt juleshow på Latter fikk han terningkast fem hos Dagbladet! NRKs sofa-gutter Adam og Tore kommer også.

Fredag 4. mars

Dette kan bli en morsom kinodag. For på fredag har komediefilmen "Welcome to Norway" norgespremiere. Den handler om en mann som gjør om høyfjellshotellet sitt til asylmottak, selv om han er skeptisk til utlendinger. På rollelisten finner vi morsomme skuespillere som Anders Baasmo Christiansen og Henriette Steenstrup. I Adresseavisen ga anmelder Terje Eidsvåg terningkast fire!

Kald velkomst: Anders Baasmo Christiansen som Per Primus og Olivier Mukuta som Abedi i «Welcome To Norway» som har norsk kinopremiere fredag. Foto: MOTLYS/NORSK FILMDISTRIBUSJON

Men også Coen-brødrenes nye stjernespekkede komedie "Hail, Caesar!" har premiere. Med Scarlett Johansson, Jonah Hill, Channig Tatum, Ralph Fiennes, George Clooney og mange fler kjendiser i rollene.

Er du god i Rubiks kube? Da kan dette arrangementet være noe for deg! For fra fredag til søndag arrangeres Norwegian Championship 2016 i akkurat denne lille dingsen på Gløshaugen.

Lørdag 5. mars

Har du lyst til å komme på innsiden av Rosenborg? Da har du muligheten på lørdag. For klubben arrangerer da åpen dag mellom 10.30 og 15.00. Her vil du kunne se på RBK-trening, ta en tur på Brakka, se Lerkendal fra indre bane og møte spillerne.

Les også: Slik blir årets RBK-drakt!

Er du inspirert av X-games i Oslo kan du ta turen til Vassfjellet skisenter. For lørdag arrangeres Norgescup i slopestyle for junior og senior. På søndag er det kids og yngre juniorer som får prøvd seg.

Bondens marked er tilbake på Torvet. Her får du kjøpt ulike oster, kjøtt, fisk og mye annet til helgekosen direkte fra produsentene.

Senere på kvelden har musikalen "Vår" premiere på Trøndelag Teater.

- Ett av byens aller sikreste vårtegn er når Trøndelag Teater setter opp storstilt musikkteater, skriver arrangøren på sine hjemmesider.

«Vår!» er Trøndelag teaters egen musikal, satt sammen av slagere fra musikaler spilt ved Trøndelag Teater fra 1950 og frem til i dag. Foto: TERJE VISNES

Søndag 6. mars

På søndag anbefaler vi å utnytte snøen i fjellet. Været holder seg på rundt null grader og er perfekt for å ta trimturen i bymarka. Ta med kakao, gode venner og godt humør. Garantert god stemning.

Fant du ikke noe som passet deg? Her får du oversikt over alt som skjer i helga!