Torsdag 22. september

Føler du at tiden ikke strekker til i hverdagen? Da kan du kanskje lære noe på Samfundet. Fra klokken 19.00 kan du lære å få ting gjort av Morten Røvik, som har undervist i «Getting Things Done» i 6 år.

Bar Circus fyller 11 år, og det feires med trønder-punkrock. SKUR tar turen innom utestedet, dørene åpnes klokken 20.00.

Har du noe som er ødelagt? For eksempel et vaffeljern, bordlamp eller ødelagte bukser? På Samfundet kan få hjelp fra frivillige studenter til å fikse dine ødelagte ting. Det eneste kriteriet er at den ødelagte gjenstanden ikke kan være større enn at du selv klarer å bære det opp to etasjer, skriver arrangøren.

Følg trd.by på Facebook

Fredag 23. september

Bar Circus er ikke det eneste utestedet i byen som fyller år. Diskoteket fyller fem, og radioprofilene Marie Komissar og Christine Dancke er med på feiringen. Arrangøren skriver også at det kommer hemmelige liveartister. Bursdagsfesten starter klokken 16.00.

Fredag har to filmer kinopremiere. I helga kan du si ja til «Kongens Nei» eller slenge deg med «The Magnificent Seven».

Om du heller vil bruke fredagskvelden på å se tolv mannlige strippere i Olavshallen, så har du også muligheten til det. Chippendales står på scenen klokken 19.00.

Tre NTNU-studenter fra jazzlinja spiller live jazz på Tasting denne fredagen. Guttene spiller fra klokken 19.15.

Lørdag 24. september

Seriefinale! RBK kan sikre gullet på lørdag, men først må de ta med seg ett poeng hjem fra Molde. Kampen vises på TV 2 Sport Premium 4 og TV 2 Sumo. Har du ikke kanalene, så kan du jo ta turen til en av byens fotballpuber.

RBK har altså ikke hjemmekamp, men det kan bli elektrisk stemning på det høye hotellet som ligger ved Lerkendal. Der blir det servert trance- og technomusikk fra DJ go_chi, NoModE og Forschi, som alle er fra Trondheim. Arrangementet starter klokken 21.00.

Søndag 25. september

Du kan avslutte helga med loppis på Brukbar/Blæst. «Her kan det dukke opp mye rart. #AltKanSkje», skriver arrangøren.