Det er mange spennende og varierte arrangementer denne helga, og her har vi med syv av dem. Om du vil se en større oversikt, sjekk vår eventkalender trd.events!

Kinopremierer

Hvor: Trondheim Kino

Når: Ulike tidspunkt

«Mamma Mia: Here we go again!». Bokstavelig talt, oppfølgeren til Mamma Mia-suksessen kommer på kino denne fredagen. På lørdag vil det også være en egen mor-datter-festpremiere.

Lørdag er det også førpremiere på «Karsten og Petra på skattejakt». I tillegg kan du se skrekkfilmen «Wildling», som kommer fredag.

Drop-in-kurs i ukulele

Hvor: Rockheim

Når: Hver dag frem til 19. august, klokken 13.30 til 14.00

Prøv deg på noen grep ukulele med en av Rockheims omvisere! Inngang er gratis for barn under 16 år, og ellers er tilbudet inkludert i inngangsbilletten. Les mer på trd.events.

Sommer-standup

Hvor: Antikvariatet

Når: Fredag, show klokken 19.00 og 21.30

Da dette bildet ble tatt var det quiz på gang hos Antikvariatet - nå på fredag blir det standup. Foto: RICHARD SAGEN

Antikvariatet på Bakklandet har samlet komikere fra hele landet til å underholde denne kvelden. Fem ulike komikere inntar scenen fordelt på to runder denne kvelden, så her kan du enten komme tidlig og sitte på uteserveringen resten av kvelden - eller omvendt! Les mer på trd.events.

Mini Summer Dance Weekend 2018

Hvor: Raw Dance Studio

Når: Fredag og lørdag, ulike tidspunkt

Her fra Raw sin danseforestilling på Samfundet før jul i fjor. Foto: Sebastian Bjerkvik

Danseinteressert og her i byen nå i fellesferien? Denne helga arrangerer Raw Dance Studio dansecamp med besøk fra New York. Det blir dansetimer med ulike stiler og vanskelighetsnivå.

Den internasjonale vegankakedagen

Når: Lørdag, klokken 13.00 til det er tomt for kake

Hvor: Nordre gate

Lørdag 21. juli er den internasjonale vegankakedagen. WSH og NOAH samarbeider om å ha en stand der de deler ut veganske kaker. Nysgjerrig på veganisme? Ta turen.

Lamsbread på Alma's

Hvor: Alma's

Når: Lørdag fra klokken 22.00

Lambsbread Sound ble dannet i 2008 av 5 DJ’s som hadde som misjon å lage fester, booke konserter å sørge for et godt tilbud til alle i Trondheim som liker reggae.

Tiårsjubileet foregår på Byscenen 25. august, men før den tid kan du bli med på fest på Alma's nå på lørdag! Aldersgrensa er 20 år, og inngangen er gratis.

Bryggerekka Bruktmarked

Hvor: Kongens gate allmenning

Når: Søndag, klokken 10.00 til 16.00

Kanskje du skal ta en tur på bruktmarked på søndag? Bryggerekka Bruktmarked har åpent hver søndag frem til 9. september, med mange ulike utstillere med salg av omtrent alt mellom himmel og jord. Les mer på trd.events!