Trd.by har tidligere skrevet om John Petter Halsen (27) fra Trondheim som var på søken etter drømmedama han traff på nattbussen etter fuktig kveld.

Problemet var bare at Halsen hadde glemt å spørre hva hun het da han gikk av bussen.

Lik trd.by på Facebook

- Litt sjenert

Til nå har flere tusen nordmenn delt saken trd.by skrev om John Petters søken etter den nordnorske sykepleieren. Og endelig ble det klaff. Tirsdag kveld dukket det opp en melding som gjorde Halsen mer eller mindre overlykkelig.

- Hun hadde sendt meg en melding på Facebook og jeg kjente henne igjen med en gang. Jeg er god på å huske ansikter, bare ikke navn, sier Halsen lattermildt.

Da trd.by snakket med han tirsdag formiddag var han usikker om hun noensinne kom til å ta kontakt. Men der skulle han ta feil.

- Hun har sagt at hun er litt sjenert, så hun måtte tenke seg om litt først. Men er jeg utrolig glad for at hun turte å gjøre det, sier Halsen.

Lurer du på hvorfor studenter har sex? Denne forskeren har funnet 6 svar på det spørsmålet.

Håper på kaffe

Og til tross for Halsens noe uvanlige tilnærming ble ikke sykepleieren skremt vekk.

- Hehe, hun synes jeg er tøff som gikk til media med det og at jeg tok sjansen. Jeg tror nok hun ble ganske overrasket. Jeg er i alle fall utrolig takknemlig for all som har prøvd å hjelpe.

Dermed kan man nå si at letingen nå er over. John Petter har funnet den 27 år gamle nordnorske sykepleieren, som ønsker å være anonym. Men hva er neste steg?

- Jeg skrev jo i brevet at alt jeg ønsket var å ta en kaffe, så da håper jeg på det. Inntil videre skriver vi litt til hverandre, så får vi se hvordan det ender.

Drømmer du om å få en trønder på kroken? - Her er 9 gode tips.