Til helga arrangeres bilmessa Classic Car Show for første gang. Da skal 9000 kvadratmeter i Trondheim Spektrum fylles med spesielle biler.

- Det kommer over 200 forskjellige entusiastkjøretøy. Alt fra gamle klenodier til nye super-sportsbiler, forteller Olav Skarsem om arrangementet.

Til vanlig er han politimann og er et kjent fjes fra tv-programmet Nattpatruljen. Det vet bilgutta å utnytte for å skape litt blest om bil-arrangementet. Resultatet ble en litt småklein promo-video, som du kan se øverst i saken.

- Tanken først var at vi skulle lage en skikkelig seriøs reklamevideo, men slik ble det ikke, flirer Skarsem.

- Vi ville heller lage en humoristisk video, som folk kan flire litt av. Da måtte jeg selvsagt dra frem noen kjente strofer fra Nattpatruljen, legger han til.

Lik trd.by på Facebook

- Vidt spenn

Under Classic Car Show kommer det biler fra alle verdensdeler. Og de aller fleste av kjøretøyene skal være mer eller mindre identiske med slik de var da de trillet ut fra fabrikkene.

- Det skal være et vidt spenn på bilene. Og jeg tror vi har et opplegg som treffer alle som har en interesse for motorhistorikk, sier Skarsem.

- Hvilken bil gleder du deg mest til å se?

- Det er så mange så det er vanskelig å plukket ut noen, sier Skarsem.

Men etter litt kommer det et svar.

Her en smakebit av noen av doningene som kommer til messa. Foto: classiccarshow.no

Spesiell Lamborghini

- Det kommer flere klenodier av noen Lamborghinier til arrangementet. Blant annet en oransje Lamborghini Miura, som ble spesialbygd til Frank Sinatra. Den er veldig spesiell og er en av mine klare favoritter, sier Skarsem.

Den bilgale politimannen kommer også til å stille ut sitt kjøretøy i helga. Men han tror ikke folk blir like imponert av hans doning.

Dette er Olav Skarsems bidrag til Classic Car Show. En Audi R8. Foto: privat

- Det er en Audi R8, som jeg skal stille ut, men jeg tror den blir litt kjedelig sammenlignet med de andre kjøretøyene som kommer, småflirer Skarsem.