Torsdag

Digger du Elvis? På Ila Brainnstasjon skal Tudor Lakatos aka Elvis for å opptre fra klokken 20.00.

DJ-en og produsenten The Jillionaire er nok mest kjent som en av tre bak Major Lazer. På torsdag kommer han til Blæst. Her kan du blant annet danse i vei til hitene «Lean on», «Watch Out For This» og «Light It Up» fra klokken 21.00.

Amcar (American Car Club Trondheim) arranger biltreff, som varer hele helga. På torsdag er det blant annet «Ladies Cruising» og «Man’s Place» for å kjøre i gang helga. Det starter klokken 17.30.

Følg trd.by på Facebook

Fredag

På fredag starter Bakklandsdagene som varer helt til søndag. Der kan du blant annet få med deg Revy, kunstutstilling og allsang. På fredag starter det klokken 12.00.

Britannia auksjonerer bort inventar fra hotellet, og vil du sikre deg gamle, minnerike møbler eller andre artikler bør du ta turen hit. Auksjonen er på Charlottenlund Idrettspark klokken 12.00.

Lørdag

I regi av Bakklandsdagene arrangeres det «Bakklandsbasse». Er ikke basseturnering noe for deg, er det for eksempel auksjon eller flere konserter også denne dagen.

Naturvernforbundet kjører i gang med enda en fiksedag som de har hatt tidligere på Lademoen, denne gang på Ila. Har du en sykkel eller buke du trenger fikset, kan du dra hit og få hjelp. Har du noen ferdigheter selv kan du melde de inn og hjelpe noen andre! Det starter klokken 12.00.

På lørdag arrangerer disse unge jentene UNIS-festivalen. Det er en festival for å fremme unge artister i Trondheim. Festivalen er på Rosendal, og starter 13.00.

- Det er utrolig hva folk har med seg ut på byen

Her finner du uteplassen for deg!

Søndag

Endelig ruller Premier League igjen, og på søndag er det duket for helgas kanskje største kamp da Arsenal møter Liverpool i London. Kampen starter klokken 17.00, og har du ikke de rette TV-kanalene, viser disse uteplassene kampen.

Det er fortsatt sommer, og Bryggerekka Bruktmarked er derfor åpent på søndag. Ta turen dit på formiddagen for å handle gammelt (eller nytt) til skolestart. Det åpner 10.00.

GUIDE: Her kan du spille shuffleboard i Trondheim