Torsdag

Finn Skårderud og Linnéa Myhre kommer til Trondheim for å prate om sykdom, litteratur og livet. Myhre kom i år ut med boken «Hver gang du forlater meg», mens Finn Skårderud er psykiater, professor og ekspert på spiseforstyrrelser. Klokken 19.00 starter det i Litteraturhuset.

Radioresepsjonen på Samfundet ble utsolgt på under to minutter, men ekstrakonserten gikk fortere.

I dag skal de vise 22 timer med Harry Potter-filmene i strekk på kino.

Fredag

Rockebandet Kvelertak gjester Trondheim og Byscenen på fredag. Konserten starter 22.00.

Highasakite ble utsolgt på null komma niks. Har du likevel sikret deg en billett, er det denne dagen det skjer. På Samfundet klokken 22.00.

Har du sett de nye elektriske, førerløse bussene? På fredag kan du teste de ut på Torget om du har lyst. Det starter 09.00.

Nå har Trondheim fått en ny bar, kafé og restaurant

Lørdag

Sveriges største rockeband Kent legger opp, men før den tid kommer de til Trondheim. På lørdag spiller de på sin avskjedsturné i Trondheim Spektrum fra klokken 19.30.

For andre år arrangeres «Walk for freedom» i Trondheim. Det er en stille marsj der folk går gjennom byen for å sette fokus på menneskehandel. Marsjen starter klokken 14.00 på Torget.

GUIDE: Her kan du spille shuffleboard i Trondheim

Midtnorsk mesterskap i poker arrangeres på Scandic Lerkendal. Dette fungerer som en kvalifisering til Norgesmesterskapet som skjer på Gardermoen 24. - 30. november. Registrering er klokken 09.00 og arrangementet fortsetter også på søndag.

Musikkonkurransen TM:Live går av stabelen på Rockheim klokken 20.00. Flere band skal kjempe om TM-pokalen, fem timer artistmentoring med Riot Factory og musikkvideoinnspilling med Hyggelaget og Brygga studio. Vinneren får i tillegg 25.000 kroner.

Nå har denne gigantiske puben åpnet dørene

Søndag

Nidaros Hockey møter gutta fra Comet Halden i Leangen ishall. Kampstart er klokken 16.00.

Børning 2 har premiere denne uka, så hvorfor ikke ta en tur på kino og se den i helga? Filmen handler om Roy Gundersen som har slippet ut fra fengsel etter to år for et ulovlig gatebilløp han deltok i. Han skal nå få livet sitt i orden, men så dukker noen av hans billøpsfiender opp..

Tur i helga? Her er 9 steder i Trondheim du kan ta syke turbilder