Mandag åpnet sushi-kjeden Sabrura restaurant nummer seks i Trondheim.

Fredag åpnet en annen sushi-kjede, Sushi Bar, dørene ved Torget. Det er restaurant nummer fire i Trondheim, og ligger i lokalene der Ågot Lian tidligere holdt til.

- Det blir veldig spennende. Vi er veldig fornøyd med beliggenheten, sier driftssjef Martin Stokkan ved Sushi Bar.

Følg trd.by på Facebook

Soft start

Restauranten åpnet dørene klokken 11.00 fredag. De har valgt å ikke markere åpningen på en spesiell måte.

- Vi tar en soft start for å få på plass rutinene. Men kokkene er klare, så vi skal levere fra dag én.

I likhet med Sabrura, så satser Sushi Bar ved Torget stort på buffé

- Det blir et lignende tilbud slik vi har på Solsiden, men i tillegg til sushi, så skal vi ha et stort utvalg av varmmat. Du skal kunne spise deg mett, uten å spise sushi. Vi prøver å appellere til alle, sier Stokkan.

Slik så restauranten ut én knapp time før åpninga. Foto: mats krokstrand

- De som leverer god nok kvalitet overlever

Sabrura er et kjent buffénavn i byen. I tillegg finner du Besuto Sushi på Trondheim Torg, et par steinkast unna den nye Sushi Bar-restauranten, som også byr på sushibuffé.

- Som vi har sagt tidligere, så mener vi at de som leverer god nok kvalitet overlever. Og det har vi tenkt til å levere, vi har noen av de dyktigste kokkene våre på denne restauranten, sier Stokkan.

Besuto Sushi ligger på Trondheim Torg. Foto: mats krokstrand

Frykter ikke konkurransen

Besuto Sushi åpnet dørene i august, og ønsker sushi-naboene velkommen.

- Ikke noe er bedre enn at flere mennesker spiser sushi, sier daglig leder Rune Granheim ved Besuto Sushi.

- Hva tenker du om konkurransen?

- Konkurransen blir større, det er jo klart, men vi må bare fokusere på oss selv, sier Granheim, som er godt fornøyd med det første halvåret på Trondheim Torg.

- Vi ligger jo litt vanskelig til oppe i tredjeetasjen, men det har gått ganske bra så langt. Vi er veldig fornøyde med starten, og det virker som kundene også er fornøyde, sier Granheim.