I løpet av januar 2017 åpner Kompis dørene på både Munkvoll, like ved Byåsen skole, og på Ladetorget.
- Jeg bor selv på Byåsen og har savnet et sted med litt mer kvalitetsmat enn det som finnes i dag. Hvis vi skal spise ute blir det ofte at vi drar til sentrum, og det vil vi gjøre noe med, sier eier og daglig leder i Kompis, Øistein Kristiansen til trd.by.
Fokus på take away
Den nyoppstartede restaurantkjeden har som mål å servere mat av høy kvalitet der majoriteten av folk bor, altså i bydelene i Trondheim. Konseptet er utviklet av Kristiansen sammen med medeierne Tom Sollihaug og Kenneth Sørgård.
- To av oss har nærmere 30 års erfaring fra restaurantbransjen, mens sistemann har jobbet i reklamebransjen i rundt 10 år, sier han.
Disse restaurantene i Trondheim er blant Nordens beste
Kompis skal fokusere mye på take away og kommer til å servere kullgrillet burger, steinovnsbakt pizza og milkshake.
- Vi har selvfølgelig sitteplasser i restauranten også, 25 på Munkvoll og 40 på Ladetorget, sier Kristiansen.
Egen food truck
I tillegg har de planer om å ha en såkalt food truck, som det finnes fire av i Trondheim fra før.
- Den kommer til å vises i bybildet og være der det skjer. Fra den blir det servert burger og mineralvann, sier han.