• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
Halvveis: - Folk sier det tar tre år å skape et varemerke innen restaurantbransjen. Nå har vi jo drevet i ett og et halvt år, så vi er vel halvveis. Foto: Jens Petter Søraa
Uteliv

André ville åpne et utested for voksen ungdom – nå er det hæla i taket

André Grøtte ved restauranten og utestedet TAG synes det er både hyggelig og litt skummelt å bli nominert til Ut-Awards. Han mener at en nominasjon forplikter.

Frida Rishaug
Publisert: 12. januar 2017 kl. 14:21 Oppdatert: 12. januar 2017 kl. 14:23
Artikkelen er mer enn seks år gammel
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Restaurant
  • Trondheim
  • Uteliv
  • Utesteder
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.