På søndag er det både morsdag og valentinsdagen, og mange skal nok feire. Men i og med at det kanskje blir litt kleint å kysse mora di, er tilbudet Rockheim har klappet sammen mer ment for forelskede par. For denne søndagen kliner de til med kysserabatt for besøkende.

- Vi vil jo feire kjærligheten, og tilbudet er at alle par som kysser får inngangsbilletten til halv pris, forteller Audun Hagen på Rockheim.

Følg trd.by på Facebook

- Ingen pinlig stemning

Dermed håper Rockheim å fylle opp plassen med romantikk og kjærlighet. Men hvor gjennomtenkt denne kampanjen er, er usikkert. For hvordan definere et kyss?

- Hehe, vi har ikke tatt høyde for om vi snakker tungekyss eller bare et vanlig kyss. Jeg tenker vi ikke er så strenge på akkurat det, sier Hagen lattermildt.

- Hva med par som er på date, og kanskje aldri har kysset før?

- De er selvsagt også hjertelig velkommen, og vi kan se gjennom fingrene på et kyss på kinnet. Kjærligheten skal ikke tvinges fram, mener kyssegeneralen på Rockheim.

Han mener riktignok at Rockheim kan være et fint sted å feire kjærlighetsdagen.

- Det er jo en sosial greie, også er det mye som skjer i form av interaktivitet. Kanskje det blir mindre pinlig stemning? Også har du jo en koselig mimrefaktor som passer bra til en date, mener Hagen.

Sliter du med å finne den perfekte gaven til dagen? Vel, her har du på en måte noen tips.

Fortsatt ledige bord

Om Rockheim likevel ikke er stedet du kunne tenke deg å tilbringe dagen, har Adresseavisen gjort et kjapt søk for å se på andre alternativer. For selv om du ikke har booket et bord på en restaurant ennå er det fortsatt muligheter.

- Det er rimelig fullt, men ikke helt fullbooket. Toer-bordene er det ikke mange igjen av, så om noen har tenkt seg hit, må de bestille så fort som mulig, sier servitør Ammeli Kofoed ved Frati til Adresseavisen.

På restauranten TAG gjør de noe helt spesielt ut av morsdag og valentinsdagen.

- Det kommer til å bli god stemning her. Med ballonger, sjokolade og røde lys, sier Pia Thobroe ved TAG, og bekrefter at dette er stedet for å komme i romantisk stemning søndag.

Frister dette, er det fortsatt noen ledige bord på restauranten i Thomas Angells gate i Trondheim.

Visste du at Gosling var egentlig en nødløsning i den romantiske filmen «The Notebook»?