- Det er morsomt når det går så fort, sier leder i styret på Studentersamfundet, Gabriel Qvigstad til trd.by.

Følg trd.by på Facebook

Gode anmeldelser

Det norske bandet Highasakite har gjort stor suksess med sin musikk og deres nyeste album "Camp Echo" fikk ekstremt gode anmeldelser. Gruppen består av Ingrid Helene Håvik, Trond Bersu, Øystein Skar, Marte Eberson og Kristoffer Lo og ble dannet i 2011.

Bandet har vært på en lang turne i sommer, og besøkte blant annet Pstereo-festivalen hvor de fikk treningkast seks av Adresseavisens anmelder. "Golden ticket", "Someone who'll get it" og "Silent treatment" er blant låtene som har fått både det norske folk, og andre land til å digge Highasakite.

Ekstrakonsert utsolgt på under to minutter

Den 14.oktober gjester de til den trønderske befolkningens begistring, storsalen på Studentersamfundet i Trondheim. Onsdag ble 1000 billetter lagt ut for salg, og bandets store suksess og engasjerende musikk vistes også på salget. Alle billettene ble revet vekk på ekstremt kort tid.

Det var derimot mange som ikke fikk seg billett, og allerede nå er Studentersamfundets Facebook-side full av innlegg om folk som vil kjøpe.

Like etter salget av billettene til konserten 14. oktober, slapp samfundet nyheten om at nye billetter legges ut til en ekstrakonsert dagen etter.

- Disse billettene ble utsolgt på ett minutt og 52 sekunder, sier Qvigstad til trd.by.

Fyller Spektrum

Det trønderske publikummet får derimot flere sjanser til å se bandet. Den 18. mars fyller de Oslo spektrum.

– Det er absolutt noe man drømmer om. Det er jo en av de største scenene vi kan spille på i Norge. På samme måte som Rockefeller var en stor milepæl for oss, er dette en ny. Det er stor sats og det blir veldig gøy! sa gjengen til VG.